K-PAX 2001, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
K-PAX 2001, filme online subtitrat în Română

K-PAX 2001, film online HD, subtitrat în Română

După ce susţine că este un extraterestru venit pe Pământ de pe planeta „K-PAX”, aflată la 1.000 de ani-lumină distanţă în constelaţia Lyra, prot (Kevin Spacey) este internat în Institutul de Psihiatrie din Manhattan. Acolo, doctorul psihiatru Mark Powell (Jeff Bridges) încearcă să-l vindece de aceste aparente delirări ale acestuia. Cu toate acestea, prot este de neclintit în convingerile sale şi capacităţii de-a oferi răspunsuri convingătoare la întrebările referitoare la el însuşi, la K-PAX şi civilizaţia sa. Doctorul Powell îl prezintă unui grup de astrofizicieni faţă de care prot prezintă un nivel de cunoştinţe care-i lasă fără cuvinte pe toţi cei de faţă. Prot exercită un control total faţă de ceilalţi pacienţi dela institut, fiecare dintre ei crezând ceea ce le spune şi că el, într-adevăr, provine de pe acea planetă îndepărtată.

Prot, care susţine că a venit pe Pământ prin mijloace de călătorie-prin-lumină, le explică faptul că poate lua cu el o singură persoană atunci când se întoarce instantaneu. După aceea, marea majoritate a pacienţilor de la institut cer să fie duşi pe K-PAX. Când află că mulţi dintre pacienţii lui doresc să părăsească Pământul în data de 27 iulie, doctorul Powell îl ia la întrebări pe prot, iar acesta îi răspunde că este o dată prestabilită. Cu toate acestea, Powell consideră că această dată reprezintă un moment crucial în viaţa lui prot, atunci când, probabil, a suferit o traumă psihologică severă. Powell hotărăşte apoi să-l supună pe prot unui experiment de hipnoză regresivă.

K-PAX este un film american SF/Mister regizat de Iain Softley şi îi are în rolurile principale pe Kevin Spacey, Jeff Bridges, Mary McCormack şi Alfre Woodard. Scenariul, care a fost scris de Gene Brewer şi Charles Leavitt, este bazat pe romanul cu acelaşi titlu care a fost scris tot de Brewer. Filmul a primit recenzii majoritar negative din partea criticilor, iar încasările din box office n-au acoperit nici măcar bugetul.

Urmăreşte online filmul K-PAX 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “K-PAX 2001, filme online subtitrat în Română”

 1. simona says:

  numele si descrierea filmului nu au nicio treaba cu continutul, dar continutul e mult mult mai fain, recomand filmul :))

 2. simona says:

  iti mai amintesti cum se numea filmul incarcat gresit? ms foarte mult

 3. No one says:

  Chiar daca e un film mai vechi ,(oricum nu-l mai vazusem inainte)merita vazut prin subiectul misterios si interesant,dar… nu in ultimul rand prin distributia de exceptie a marilor actori ca Kevin Spacey si Jeff Bridges.

 4. Laura says:

  Puteti sa-l postati din nou? Merci!

Spune-ne parerea ta despre acest film