• Filme Online
 • Kalifornia (1993), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Kalifornia (1993), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Kalifornia 1993, film online HD subtitrat în Română

  Brian Kessler (David Duchovny) este un absolvent de psihologie şi jurnalism care a scris un articol despre criminali în serie. Acesta atrage atenţia unui editor de carte şi îi face acestuia o ofertă pentru a scrie un astfel de roman. După ce avansul primit pentru scrierea cărţii a fost cheltuit de Brian, el realizează că trebuie să înceapă o dată lucrul şi să termine cartea. Iubita lui, Carrie Laughlin (Michelle Forbes), o fotografă, îl convinge să se mute în California şi hotărăsc să meargă cu maşina din Pittsburgh, Pennsylvania, până în California.

  Ideea este de-a vizita în acest timp nişte locaţii unde s-au petrecut crime odioase de-a lungul vremii pentru a găsi inspiraţie pentru cartea sa. Cu bani puţini, Brian dă un anunţ că vrea să mai ia pe cineva cu ei în schimbul împărţirii cheltuielilor de drum. Între timp, psihopatul Early Grayce (Brad Pitt), eliberat condiţionat din puşcărie, tocmai ce îşi pierde locul de muncă. Supervizorul său (Judson Vaughn) află de acest lucru şi se duce la rulota unde Early locuieşte cu iubita sa, Adele Corners (Juliette Lewis).

  Early refuză oferta supervizorului său de-a se angaja ca om de serviciu la un liceu şi spune că vrea să plece din stat. Supervizorul îl informează că dacă nu se ţine de treabă atunci va avea de-a face cu Şeriful. Early vede anunţul lui Brian şi hotărăşte s-o trimită pe Adele pentru a se întâlni cu cei doi, iar apoi vine şi el după ce termină nişte treburi. Carrie nu este prea încântată de cei doi şi îi sugerează lui Brian să renunţe la ideea avută, însă acesta insistă că e un plan bun.

  Urmăreşte online filmul Kalifornia 1993, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Kalifornia (1993), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. covaci says:

   Bunişor film.Nota 9

  Spune-ne parerea ta despre acest film