Kaminey (2009), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Kaminey (2009), filme online subtitrat în Română

Kaminey (2009), film online HD subtitrat în Română

Charlie şi Guddu sunt doi gemeni crescuţi în Mumbai şi amândoi au anumite defecte de vorbire. Lui Charlie îi place să o ia pe scurtătură atunci când vine vorba de îndeplinirea visurilor sale. El este mai apropiat de către fratele său mai mic, Mikhail, decât de Guddu faţă de care are o anumită ostilitate. Un jocheu îl păcăleşte pe Charlie când pariază la casa de pariuri unde lucrează el suma de 1400 de dolari pe o cursă de cai aranjată şi îşi pierde toate economiile de-o viaţă.

Căutând să se răzbune, Charlie îl caută pe jocheul respectiv şi îl găseşte la un hotel din oraş. La acelaşi hotel se află şi poliţiştii Lobo şi Lele care omoară trei traficanţi de droguri şi le fură acestora o cutie în care se află o grămadă de cocaină pe care trebuie să o livreze unui mare lord al drogurilor pe n ume Tashi. Charlie şi oamenii lui dau buzna peste jocheu în camera sa şi îi iau toate bunurile.

După ce fug ei ajung în parcarea hotelului unde Lobo şi Lele duc cutia cu droguri într-o dubă. Charlie şi oamenii lui fură duba pentru a scăpa de oamenii jocheului şi abia apoi realizează faptul că tocmai ce au furat de la nişte poliţişti şi că în maşină este cutia cu droguri. Carlie profită de ocazie şi încearcă să facă bani în plus din vânzarea acelor droguri. Când se întorc poliţiştii ei sunt şocaţi să descopere că maşina le-a fost furată şi pornesc apoi pe urmele lui Charlie.

Urmăreşte online filmul Kaminey (2009), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film