• Filme Online
 • Kuang shou – The Brink 2017 filme online subtitrat în Română


  Kuang shou – The Brink 2017 filme online subtitrat în Română

  Kuang shou – The Brink 2017 film online HD subtitrat în Română

  Un poliţist din Hong Kong îşi stabileşte obiectiv distrugerea unui cartel de contrabandă cu aur ce are ca acoperire transportul de peşte. El trebuie să facă asta având pe urmele sale şi agenţia de la Afaceri Interne care îl suspectează de practici nelegale. După ce revine în activitate dintr-o suspendare de şase luni pe care a primit-o deoarece ar fi cauzat moartea unui suspect care s-a opus arestului (individul a ajuns să cada de la etaj), eficientul poliţist Cheng Sai Gau (Zhang Jin) îşi continuă misiunea cu acei contrabandişti de aur.

  În vârful operaţiunilor se află Jiang Gui Cheng (Shawn Yue), cel care l-a uzurpat pe fostul şef şi pe fiul acestuia într-un mod înfiorător.Jiang este acum dornic să îl localizeze pe Kui (Yasuaki Kurata), unul dintre cei mai mari contrabandişti, care locuieşte şi lucrează pe un cazino plutitor aflat în apele internaţionale de neatins.

  Lucrurile se complică şi mai tare pentru Sai Gau atunci când partenerul său A-de (Wu Yue) este luat ostatic de Jiang şi gaşca lui, obligându-l pe Sai Gau să treacă peste procedurile normale ca să-l salveze. Pentru a-l salva pe A-de cei doi trebuie să rişte totul şi să meargă în acea zonă interzisă unde nu au jurisdicţie, dar nu de unii singuri, ci au nevoie să ofere la schimb un prizonier care se află în custodia poliţiei, în caz contrar cei care l-au răpit pe A-de ameninţă că îl vor ucide pe acesta.

  Urmăreşte online filmul Kuang shou – The Brink 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film