Kundun (1997), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Kundun (1997), filme online subtitrat în Română

Kundun (1997), film online subtitrat în Română

Filmul începe cu căutarea celui de-al 14-lea Dalai Lama. După o viziune a lui Reting Rinpoche (regentul Tibetului), câţiva oameni deghizaţi în servitori descoperă un candidat promiţător; un copil născut într-o familie din provincia Amdo, aflată în apropierea graniţei cu China. Copilul este supus unui test în care trebuie să aleagă din mai multe obiecte aduse şi care i-au aparţinut precedentului Dalai Lama. Copilul trece testul şi, împreună cu familia lui, este adus la Palatul Potala din Lhasa unde va fi instalat în funcţia de Dalai Lama când va împlini vârsta necesară.

În timpul călătoriei, copilului i se face dor de casă şi se sperie, însă este consolat de Reting şi acesta îi spune povestea primului Dalai Lama pe care oamenii îl numeau „Kundun”. Pe parcurs, băiatul progresează atât din punct de vedere al vârstei cât şi al cunoştinţelor pe care le acumulează. După o scurtă criză de putere în care Reting este îndemniţat şi moare, Dalai Lama începe să îşi asume un rol mult mai activ în guvernare şi în relaţiile religioase.

Între timp, comuniştii Chinezi, ieşind recent victorioşi în revoluţia lor, proclamă Tibetul ca fiind o parte tradiţională a Chinei Imperiale şi îşi exprimă dorinţa de a-l reîncorpora în nou-formata Republică Populară Chineză. În cele din urmă, în ciuda rugăminţilor Tibetului la Naţiunile Unite, Statele Unite ale americii şi chiar Marea Britanie şi India să le sară în ajutor, forţele chineze comuniste invadează Tibetul. Chinezii sunt decenţi la început, dar când văd că Tibetanii refuză să se alăture reorganizării comuniste şi să se reeduce în spiritul comunist al societăţii lor, ei încep să devină opresivi faţă de tibetani.

Urmăreşte online filmul Kundun (1997), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film