Labor Day 2013, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Labor Day 2013, filme online subtitrat în Română

Labor Day 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1987, Adele Wheeler (Kate Winslet) este o mamă singură ajunsă în depresie care locuieşte într-o casă de la ţară împreună cu fiul ei în vârstă de 13 ani, Henry (Gattlin Griffith). În timp ce merg să cumpere nişte haine, un bărbat însângerat se apropie de Henry şi îi convinge să-l ia acasă pentru a-l îngriji. Bărbatul respectiv este Frank Chambers (Josh Brolin), un puşcăriaş care este căutat de autorităţile locale după ce a evadat din închisoare. Prin imagini din trecut ni se prezintă faptul că Frank este un veteran al Războiului din Vietnam ce s-a întors acasă şi s-a căsătorit cu iubita lui însărcinată, Mandy (Maika Monroe), care a născut la scurt timp după aceea.

După un an de la naşterea copilului, Frank şi Mandy s-au luat la ceartă, iar ea a dezvăluit fără să vrea că Frank nu este adevăratul tată al copilului. În timpul certei, el a împins-o accidental într-un radiator şi a murit. În acelaşi timp, copilul s-a înecat, iar Frank a fost trimis la închisoare sub acuzaţia de omor. Adele şi Frank se îndrăgostesc şi pun la cale să plece în Canada împreună cu Henry. Ei încep să facă bagaje şi curăţenie prin casă de Ziua Muncii.

Între timp, Henry dezvoltă o prietenie cu o fată matură şi manipulatoare pe nume Eleanor (Brighid Fleming) şi merge să o mai vadă pentru ultima oară înainte de-a pleca. Aceasta îl manipulează pe băiat să creadă că Adele şi Frank îl vor abandona, iar el îi dezvăluie fără să vrea trecutul lui Frank. În dimineaţa când trebuie să plece, Henry lasă un bilet în cutia poştală a tatălui său şi cqnd se întoarce acasă, un poliţist (James van der Beek) se oferă să-l conducă acasă, iar Henry n-are de ales decât să accepte.

Urmăreşte online filmul Labor Day 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “Labor Day 2013, filme online subtitrat în Română”

 1. costi says:

  where is the part 2 ?????

 2. dana says:

  frumos,nota 9

 3. nicol says:

  frumos nota 9

 4. BoteLondon69 says:

  Interesant! Chiar si un pic dramatic

 5. lulu says:

  Recomand!

 6. anda says:

  Frumos.Doua suflete ranite se bandajeaza unul pe celalalt.Putini gasesc a doua sansa.Recomand.

 7. myriam says:

  foarte frumos!

 8. L.owl says:

  un film frumos, cald. calmeaza, te opreste brusc din goana parca…
  mi-a placut!
  multumiri pt postare!

 9. Adrian says:

  Vreau filme cu copii

Spune-ne parerea ta despre acest film