Lawless, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
Lawless, film online subtitrat în Română

Lawless (În afara legii), film online subtitrat în Română

În munţii din Franklin County, Virginia, fraţii Bondurant sunt nişte personaje foarte cunoscute. Cel mai mare dintre aceştia, Howard, a reuşit să supravieţuiască Primului Război Mondial, dar s-a întors acasă complet cutremurat de experienţele de pe front. Fratele său Forrest a fost la un pas de a-şi pierde viaţa din cauza gripei spaniole, după ce această boală necruţătoare le-a ucis părinţii.

El a reuşit să înfrângă boala datorită forţei tăcute şi a invincibilităţii viscerale şi feroce care au ajuns să-l definească. Jack, mezinul, este impresionabil, sensibil, inteligent. Cei trei trăiesc vremurile grele, dar au spirit de antreprenori şi reuşesc să pună pe picioare o afacere înfloritoare, fabricând băuturi alcoolice în mod ilegal.

Dar se pare că zilele de contrabandă cu băutură din ţinutul Franklin sunt pe sfârşite atunci când în oraş soseşte un nou şerif, Charlie Rakes, venit tocmai de la Chicago. Legea adusă de acesta este letală şi coruptă şi va pune în pericol tot ce au reşit să construiască fraţii Bondurant, precum şi tot ce reprezintă ei. Dar în timp ce restul lumii cedează sub presiunea exercitată de Rakes, cei trei fraţi nu sunt gata să se predea.

 

Urmăreşte online filmul Lawless, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Lawless, film online subtitrat în Română”

  1. paul says:

    UN film superb,merta vazut!!!

  2. savin says:

    un film bun cu actori buni. merita timpul vostru

  3. rubi says:

    merita vazut

Spune-ne parerea ta despre acest film