Lazer Team 2 (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Lazer Team 2 (2018), filme online subtitrat în Română

Lazer Team 2 (2018), film online subtitrat în Română

La patru ani după evenimentele din primul film, D.E.T.I.A. şi-a pierdut aproape integral susţinerea financiară şi mai toţi angajaţii au fost concediaţi. Echipa Lazer s-a despărţit şi ea deoarece cei patru eroi nu mai colaborează bine împreună. Woody (Gavin Free) este singurul membru al echipei care a fost reprofilat. El, alături de Dr. Maggie Whittington (Nichole Bloom), a încercat să creeze o breşă în spaţiu după ce a fost recepţionată o transmisie necunoscută şi vor să afle sursa acesteia.

De îndată ce breşa este realizată, Woody este luat de o fiinţă extraterestră, în urma lui rămânând doar o cască. După o încercare eşuată de a-l salva, Maiorul Evelyn Kilbourne (Victoria Pratt) este pusă în fruntea organizaţiei şi hotărăşte ca orice proiect care este asociat cu Echipa Lazer să fie oprit imediat. Această hotărâre o înfurie pe Maggie care e hotărâtă să nu îl lase pe Woody pierdut pentru totdeauna. Când laboratorul ei este eliberat, Maggie fură un dispozitiv numit translocator şi porneşte în căutarea celorlalţi membri ai Echipei Lazer pentru a le cere ajutorul să-l găsească pe Woody.

După desfiinţarea echipei, Herman (Colton Dunn) a capitalizat propria faimă şi a transformat-o într-o carieră în marketing. Zach (Michael Jones) deţine o companie de îndepărtare a părului şi se străduieşte să-şi recucerească fosta iubită, Mindy (Allie DeBerry), iar Hagan (Burnie Burns) suferă de depresie, simţind că viaţa lui a ajuns într-un punct foarte jos şi îşi doreşte tare mult ca echipa să se reunească. Maggie reuşeşte să-i adune pe cei trei acasă la Hagan unde le explică situaţia şi motivul pentru care are nevoie de ei.

Urmăreşte online filmul Lazer Team 2 (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Lazer Team 2 (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. GMP says:

    Probabil ca este un film bu.n Nu l-am putut urmari din cauza fonturilor si a subtitrarii foarte rapide. Nu prcep ambitia de a utiliza aceste fonturi italice pentru traducere!

Spune-ne parerea ta despre acest film