Legend of the Lost (1957), filme online HD subtitrat în Română

aaa
aaa
Legend of the Lost (1957), filme online HD subtitrat în Română

Legend of the Lost 1957 (Legenda celor pierduţi), film online HD subtitrat în Română

În Timbuktu, experimentatul ghid Joe January (John Wayne) se alătură cu ceva trageri de inimă unei expediţii de vânătoare de comori tocmai în deşertul Saraha. Această expediţie este condusă de către Paul Bonnard (Rossano Brazzi), un bărbat care a devenit obsedat de ideea confirmării afirmaţiilor tatălui său decedat cum că ar fi găsit un oraş pierdut. Dita (Sophia Loren), o femeie cu reputaţie destul de dubioasă, se îndrăgosteşte de Paul şi e încântată de disponibilitatea lui de a-i trece cu vederea trecutul.

Ea se autoinvită în expediţia lor chiar dacă Joe nu e prea încântat de prezenţa ei. Pe parcursul unei călătorii extrem de dificile, Joe şi Dita încep să se simtă atraşi unul de celălalt, însă nu fără a crea tensiuni între ei şi celelalte persoane. În momentul în care sunt aproape de-a rămâne fără apă, ei dau peste celebrul oraş antic unde se află un puţ cu apă potabilă.

Acolo, ei descoperă trei schelete umane ce ar aparţine unei femei şi doi bărbaţi. Din acel moment devine evident faptul că tatăl lui Paul a găsit ceva, însă nu chiar ceea ce a povestit el şi faimoasa comoară ar putea să fie o simplă invenţie de-a lui. Încrederea lui Paul în tatăl lui este zdruncinată din temelii şi din cauza dezamăgirii el cade în patima băuturii. Între timp, Paul încearcă să o seducă pe Dita, însă ea îl respinge şi, din furie şi gelozie, el sare la gâtul lui Joe. Mai apoi, pentru a se răzbuna, el pune la cale un plan de a-i lăsa să moară în deşert.

Urmăreşte online filmul Legend of the Lost 1957 (Legenda celor pierduţi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film