• Filme Online
 • Les Affamés – Ravenous 2017 filme online subtitrat în Română


  Les Affamés – Ravenous 2017 filme online subtitrat în Română

  Les Affamés – Ravenous 2017 film online HD subtitrat în Română

  După o epidemie teribilă, regiunile rurale ale Quebecului sunt decimate şi au mai rămas doar câţiva supravieţuitori. Bonin şi prietenul său Vezina patrulează în zonă fiind înarmaţi cu puşti pentru a ucide persoanele infectate cu virusul necruţător. În timp ce se află afară, Vezina este atras în pădure unde este înconjurat şi ucis. O altă supravieţuitoare, mamă şi soţie pe nume Celine, conduce spre casă de una singură şi îi ucide pe cei infectaţi cu o machetă.

  Celine ajunge pe proprietatea a două bătrâne înarmate, Therese şi Pauline, iar acestea îi cer să se dezbrace pentru a vedea dacă a fost muşcată sau nu. După ce se conving de faptul că Celine este în regulă, ele îi permit să intre în casa lor. Bonin se întâlneşte mai apoi cu o tânără femeie pe nume Tania care are o urmă de muşcătură, numai că aceasta se jură că a fost muşcată de un câine şi nu de o persoană infectată.

  În timp ce Tania este iniţial legată din motive evidente de siguranţă, Bonin o eliberează şi o ajută să fugă atunci când cei infectaţi se apropie periculos de ei. Ei întâlnesc mai apoi o fetiţă pe nume Zoe pe care o iau s-o ducă într-un loc sigur. De asemenea, Bonin observă nişte infectaţi într-o anumită zonă şi îi urmăreşte. El vede că aceste creaturi umane s-au adunat în jurul unor anumite obiecte găsite pe care le-au aşezat într-un fel care relevă un ritual misterios.

  Urmăreşte online filmul Les Affamés – Ravenous 2017 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Les Affamés – Ravenous 2017 filme online subtitrat în Română”

  1. andipanda says:

   Nu e rau deloc

  Spune-ne parerea ta despre acest film