Life of the Party 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Life of the Party 2018, filme online subtitrat în Română

Life of the Party 2018 (Sufletul Petrecerii), film online subtitrat în Română

Deanna este o soţie devotată a cărei lume se dă peste cap în momentul în care cel în jurul căruia se învârtea toată viaţa ei hotărăşte din senin să o părăsească. După o vreme de depresie şi suferinţă, Deanna hotărăşte să facă o schimbare în viaţa ei şi să încerce un nou început aşa că îşi dă un „restart” şi se înscrie din nou la facultate. Ironia sorţii face ca Deanna să ajungă fix la aceeaşi facultate la care învaţă în prezent şi fiica ei.

Aceasta din urmă nu este deloc mulţumită de felul în care a ales mama ei să se reinventeze şi cu atât mai puţin nu e mulţumită de faptul că o va avea colegă de clasă. Deanna intră în viaţa din campus cu un entuziasm debordant şi experimentează tot ce se poate, luându-şi supranumele de Dee Rock şi adoptând toată libertatea şi amuzamentul de care se bucură tinerii studenţi reuşind să îşi găsească adevăratul sine într-un ultim an la care nimeni nu se aştepta.

Urmăreşte online filmul Life of the Party 2018 (Sufletul Petrecerii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Life of the Party 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

    Nu am avut rabdare pana la capat.Slabut.

  2. Emma says:

    Esti amabil numind filmul asta slabut ! O porcarie fara margini ! Asta este ! Eu m-am chinuit sa il vad in vreo 5 zile. Am rezistat pt ca am vrut sa vad unde poate ajunge stupizenia asta de film ! Maxim nota 3!

Spune-ne parerea ta despre acest film