Lila and Eve – Lila şi Eve 2015, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Lila and Eve – Lila şi Eve 2015, filme online subtitrat în Română

Lila and Eve – Lila şi Eve 2015, film online HD, subtitrat în Română

Viola Davis o interpretează pe Lila, o mamă singură din Atlanta a cărei lume a fost făcută bucăţi atunci când băiatul ei cel mare, Stephon (Aml Ameen), este ucis oarecum accidental într-un schimb de focuri produs pe stradă. Reuşind cu greu să aibă grijă de ea însăşi, ce să mai vorbim şi de băiatul cel mic, Justin (Ron Caldwell), şi fiind disperată de aparentul dezinteres al poliţiei de-a face lumină în acest nou caz de împuşcături aleatorii, Lila se alătură unui grup de suport pentru mamele care trec prin aceeaşi situaţie ca ea.

La acel grup se întâlneşte şi se apropie mai mult de Eve (Jennifer Lopez), o femeie care participă la şedinţele de grup, dar nu vorbeşte niciodată ci doar ascultă. Aceasta se strecoară în interior fără a fi observată şi pare puţin interesată de a se recupera emoţional în urma traumei suferite ci doreşte să se răzbune pe cei care i-au produs suferinţele prin orice mijloace necesare.

Lila o alege pe Eve să-i fie sponsor şi într-o noapte, în timp ce redecorează prin casă, ele găsesc o armă în rucsacul lui Justin – o descoperire care o îngrozeşte pe Lila, dar o inspiră pe Eve care sugerează să înceapă să caute pe cont propriu informaţii cu privire la criminalii lui Stephon. Ezitantă la început, Lilei îi surâde în cele din urmă ideea şi pornesc amândouă într-o misiune de găsire şi pedepsire a celor responsabili de uciderea lui Stephon. Curând, însă, Eve devine tot mai îndrăzneaţă şi începe să scape de sub control.

Urmăreşte online filmul Lila and Eve – Lila şi Eve 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Lila and Eve – Lila şi Eve 2015, filme online subtitrat în Română”

  1. irina says:

    Superb filmul multumesc ….

Spune-ne parerea ta despre acest film