• Filme Online
 • Lilo & Stitch (2002), filme animate online dublat în Română


  Lilo & Stitch (2002), filme animate online dublat în Română

  Lilo & Stitch (2002), film animate online dublat în Română

  Dr. Jumba Jookiba este arestat şi acuzat de Federaţia Galactică de „experimente genetice ilegale”, iar probă stă Experimentul 626, o creatură vie care e capabilă să producă haos inimaginabil. Jumba este întemniţat în timp ce Experimentul 626 este condamnat la exil pe un asteroid părăsit. 626 reuşeşte să scape cu o navă spaţială şi activează hyperdrive făcând ca sistemul său de ghidare să se defecteze şi setează la întâmplare cursul spre Pământ. Consiliera supremă îl pune pe Jumba şi pe Agentul Pleakley, expertul Consiliului cu privire la Terra, să meargă să-l recaptureze pe 626 în mod discret.

  626 aterizează pe insula Kaua’i din Hawaii, însă este lovit şi lăsat inconştient de către un camion şi apoi dus la un adăpost pentru animale. Pe Kaua’i, o tânără fată pe nume Nani se tot chinuie să aibă grijă de sora ei mai mică, Lilo. O asistentă socială pe nume Cobra Bubbles îşi exprimă îngrijorarea tot mai mare cu privire la faptul că Nani nu reuşeşte să aibă grijă de Lilo aşa cum se cuvine.

  Încercând o schimbare, Nani hotărăşte să o lase pe Lilo să adopte un căţel şi se duc la adăpostul de animale unde Lilo pune imediat ochii pe 626 care a luat forma unui câine pentru a putea să scape. Nani este confuză şi dezgustată de 626 şi nu e prea încântată de alegerea lui Lilo. Ea totuşi o lasă să-şi facă damblaua şi Lilo îl numeşte pe 626 drept „Stich”. În acea seară, când Lilo şi Stich iau cina la restaurantul unde lucrează Nani, Jumba şi Pleakley încearcă să-l captureze pe Stich.

  Urmăreşte online filmul animat Lilo & Stich 2002, cu dublaj în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film