L’immortel / 22 Bullets, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
L’immortel / 22 Bullets, film online subtitrat în Română

L’immortel / 22 Bullets 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Timp de trei ani Charly Matteï (Jean Reno) a dus o viaţă liniştită şi s-a dedicat întru totul soţiei şi cei doi copii ai lui. Trecutul, însă, nu vrea să-i dea pace şi revine în actualitate atunci când este prins într-o ambuscadă şi lăsat să moară având 22 de gloanţe în corp. În ciuda tuturor şanselor, el reuşeşte să supravieţuiască. În vânătoarea lui a celor care l-au împuşcat, Charly se regăseşte pus în faţa trecutului său criminal şi din acest motiv familia îi este ameninţată. Charly s-a retras din activitatea ilegală şi a „pasat” afacerea bunului său prieten Tony Zacchia (Kad Merad).

El doreşte să-i găsească pe cei responsabili fără a vărsa sânge, dar această „slăbiciune” este exploatată şi prietenul lui Karim este ucis într-un mod brutal fix de aceiaşi oameni care l-au împuşcat şi pe ei. Charly jură răzbunare şi porneşte la o vânătoare de oameni pentru a-i găsi pe cei responsabili de punerea la cale a atacurilor, nu neapărat pe cei care au apăsat pe trăgaci. El vizitează echipa de asasini în timpul unei petreceri aniversare şi anunţă că îi va ucide pe fiecare în parte, la orice oră şi în orice loc. Marie Goldman (Marina Foïs) este poliţista care investighează tentativa de asasinat asupra lui.

Soţul ei, care şi el fusese poliţist, a fost ucis la datorie, dar asasinii n-au fost prinşi niciodată. În ciuda indiferenţei superiorilor ei, Marie şi-ar dori să facă lumină în cazul uciderii soţului ei, aşa că se aliază cu Charly pentru a da de urma acestora, chiar dacă este nevoită să se împartă între a-şi face meseria de poliţistă şi a-i aduce pe cei responsabili în faţa legii şi dorinţa arzătoare de-a se răzbuna pe ei.

Urmăreşte online filmul L’immortel / 22 Bullets 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “L’immortel / 22 Bullets, film online subtitrat în Română”

 1. dana says:

  daca era in limba engleza ar fi primit un 9 asa ii ofer un 8

 2. Marko says:

  merveieuze Reno! manifique….bravo!

 3. MISHU says:

  BUN, DE 8, NU ARE LEGATURA CU LIMBA! SI N EUROPA SE FAC FILME!

 4. fane D says:

  IL RECOMAND CU MARE PLACERE,NOTA 9.5

 5. nicu says:

  hehe la americani nici nu l-a atins glontul,indiferent unde,in burta,in umar,in piept si e mort de-a binelea,nici nu mai se uita nimeni la el,alta munitie ce mai

 6. alin71 says:

  il mai vazusem mai demult si l-am revazut cu mare placere,iar in franceza are un parfum aparte,reno e la fel de bun ca orice actor american de top!

 7. Brenda Spatariu says:

  Se poate repune, va rog? Multumesc frumos.

Spune-ne parerea ta despre acest film