Lions for Lambs, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Lions for Lambs, filme online subtitrat în Română

Lions for Lambs 2007 (Leii mor pentru miei), film online HD, subtitrat în Română

Lions for Lambs este un film american din anul 2007 ce a fost regizat de Robert Redford şi care prezintă conexiunile dintre un pluton de soldaţi ai Armatei Americane aflaţi în Afghanistan, un senator al Statelor Unite, un reporter şi un profesor de liceu din California. În rolurile centrale sunt actori de renume precum Tom Cruise, Robert Redford sau Meryl Streep. Cu un titlu ce face trimitere la liderii incompetenţi care trimit soldaţi curajoşi într-o luptă din care n-au cum să iasă învingători, filmul spune trei poveşti diferite ce se petrec în acelaşi timp. Scenariul a fost scris de către Matthew Michael Carnahan şi a avut premiera în data de 9 noiembrie, 2007, reuşind încasări de 63 de milioane de dolari la un buget de 35 de milioane.

Doi studenţi hotărâţi ai Universităţii West Coast, Arian (Derek Luke) şi Ernest (Michael Peña), la îndemnul profesorului lor idealist, Dr. Malley (Redford), încearcă să facă ceva bun cu viaţa lor. Ei iau îndrăzneaţa hotărâre de-a se înrola în armată şi a merge să lupte în Afghanistan după ce vor termina cu studiile. Dr. Malley încearcă să-l convingă şi pe talentatul şi privilegiatul student Todd Hayes (Andrew Garfield), să le calce pe urme celor doi, însă nu este atât de încântat precum ei.

Între timp, în Washington, D.C., charismaticul senator republican Jasper Irving (Cruise), a invitat-o pe jurnalista liberală Janine Roth (Streep) în biroul său pentru a o informa cu privire la o nouă strategie de război în Afghanistan: folosirea unor mici unităţi de luptă care să cucerească poziţii strategice în munţi înainte ca talibanii să facă acest lucru. Senatorul speră ca propaganda pe care ar urma s-o facă Roth va ajuta la convingerea cetăţenilor că planul este unul potrivit.

Urmăreşte online filmul Lions for Lambs 2007 (Leii mor pentru miei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film