Little Vera – Micuţa Vera (1988), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Little Vera – Micuţa Vera (1988), filme online subtitrat în Română

Little Vera – Micuţa Vera (1988), film online subtitrat în Română

Tânăra Vera este o fată în jurul vârstei de 20 de ani care tocmai a terminat cu şcoala. Părinţii ei vor ca ea să dea la facultate, dar pentru moment ea preferă să iasă pe afară cu cea mai bună prietenă a sa, Lena, să danseze, să petreacă şi să se bucure de viaţa de noapte. Vera iubeşte muzica Americană şi Vest-Europeană rock şi pop, purtând haine şi machiaj inspirate din ţinutele idolilor săi, precum Madonna, Cyndi Lauper sau Debbie Harry.

Ea locuieşte împreună cu mama sa şi cu tatăl alcoolic, Kolya, care devin tot mai nemulţumiţi de alegerile sale în materie de prieteni şi stilul său de viaţă „decadent”. Ei se întreabă de ce nu poate să fie şi ea precum fratele său, Victor, un doctor care locuieşte la Moscova. La o petrecre care este întreruptă de poliţie, ea se întâlneşte cu Sergei de care se îndrăgosteşte imediat. Se pare că Sergei este un vechi prieten de-al lui Victor care, aflat în oraş pentru o vizită, îl sună pe prietenul său şi îl găseşte cu sora lui.

Vera şi Sergei hotărăsc să se căsătorească, dar părinţii fetei se opun categoric. Vera îi convinge pe părinţii săi să accepte căsătoria minţindu-i că este însărcinată. Prima întâlnire a lui Sergei cu părinţii verei este una dezastruoasă şi pleacă împreună cu Vera înainte de a termina cina, dar până la urmă ajunge să locuiască împreună cu ei. Tensiunile dintre Sergei şi Kolya cresc tot mai mult şi ajung la apogeu atunci când Kolya îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

Urmăreşte online filmul Little Vera – Micuţa Vera (1988), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film