• Filme Online
 • LOGAN (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  LOGAN (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Logan 2017, film online subtitrat în Română

  În anul 2029, mutanţii se află în pragul extincţiei şi niciun alt mutant nu s-a mai născut în ultimii 25 de ani. James „Logan” Howlett (Hugh Jackman), cunoscut în trecut drept Wolverine, îşi petrece zilele lucrând ca şofer şi face rost în mod ilegal de medicamente în Texas. El a îmbătrânit foarte mult deoarece adamantiumul care i-a fost introdus în oase a început să îl otrăvească şi i-a afectat puterile de vindecare. Logan locuieşte cu căutătorul de mutanţi, Caliban, în apropierea graniţei cu Mexicul şi au grijă amândoi de Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart) care nu îşi mai poate controla puterile pe deplin.

  Într-o zi, Logan este abordat de Gabriela, o asistentă de la corporaţia de biotehnologie Alkali-Transigen, care doreşte să o ajute să se ducă împreună cu fetiţa ei în vârstă de 11 ani într-un loc din Dakota de Nord cunoscut drept „Eden”. Donald Pierce, şeful securităţii companiei, îl găseşte pe Logan şi îi cere la rândul său ajutorul pentru a o găsi pe Laura, însă Logan refuză să îl ajute.

  În cele din urmă, Logan hotărăşte să o ajute pe Gabriela, dar descoperă curând faptul ca aceasta a fost ucisă. El, Xavier şi Laura scapă la limită de Pierce şi oamenii lui modificaţi genetic, însă Caliban este capturat şi obligat să îşi folosească puterile pentru a-i localiza. Logan şi Xavier află prin intermediul unui filmuleţ din telefonul Gabrielei faptul că Transigen a încercat să creeze copii mutanţi folosind mostre ADN de la câţiva mutanţi pentru un proiect „X-23”, însă a descoperit că aceşti copii sunt foarte greu de controlat pe măsură ce se maturizează.

  Urmăreşte online filmul Logan 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  4 responses to “LOGAN (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. POSIBIL PARANORMAL says:

   Filmul este luat din sala .Nu pot sa-i inteleg pe Ambelicanii astia ,de la o vreme scot filme intunecate in draci ,parca realizatorii lor stau noaptea prin discoteci ,se drogheaza ,se-m bata ling fundul la pahar si dimineata “fac filme”. De cite ori fac filme intunecate ,infatiseza o lume plina de mizerie si putreziciune ,nu mai vezi la Ambelicanii astia nimic optimist ,incep sa se inspire din lumea reala cind ei zic ,ca “PRODUC” naratiuni S.F.?! In lumea reala se intimpla de la o vreme sa se nasca tot mai multi oameni evoluati ,s.f.-isti le spun mutanti si nu se nasc de ieri de azi ,se nasc inca de pe vremea lui Solomon sau Ioan Botezatorul .Dar ce te faci daca un simplu om dintre voi tine Planeta in balanta si moare destabilizind echilibrul creeat de el .Nu veti mai ride ,cind se va intimpla lucrul asta veti ,plinge daca veti mai fi inca vi .Sigur ca glumesc ,fac haz de necaz… ,parca filmul acesta este facut din Materie Neagra (sau moarta) ,asa cum se autointituleaza de la o vreme unii dintre Ambelicanii slinosi foarte mindri ,ca sa para mai periculosi cu miinile goale…Au stricat toata seria X Men ,mare scofala ? Sau poate ,SCROFALA >

   • @POSIBIL PARANORMAL says:

    De ce pui intrebari daca lasi de inteles “ca stii” toate raspunsurile? Ce rol au intrebarile tale? Comunici tu cu tine? Sau soliciti publicului raspunsurile?

  2. Hooligan says:

   O prostie Logan pe tot parcursul filmului e este bolnav exact cum e un drogat żombi, ar trebui refăcut acest film ?

  Spune-ne parerea ta despre acest film