Look Away (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Look Away (2018) filme online subtitrat în Română

Look Away (2018) film online subtitrat în Română

Maria Brennan (India Eisley) este o fată retrasă care nu prea discută cu colegii din liceu şi este considerată o ciudată, fiind hărţuită constant de ceilalţi studenţi, mai ales de colegul ei de clasă, Mark (John C. MacDonald). Maria are o singură prietenă, Lily (Penelope Mitchell), pe care o invidiază la culme şi are o afecţiune secretă pentru iubitul acesteia, Sean (Harrison Gilbertson). Acasă, Maria îşi suprimă frecvent emoţiile faţă de părinţii ei; tatăl Dan (Jason Isaacs), un chirurg plastician şi un perfecţionist, şi mama ei, Amy (Mira Sorvino), care suferă de depresie şi se preface că nu ştie nimic de aventurile soţului ei.

Maria descoperă accidental o sonogramă a unei perechi de gemeni şi începe să audă voci din reflecţia oglinzii sale, Airam, care este mult mai frumoasă, mai charismatică şi mai agresivă decât ea. Maria este terifiată în primă fază, dar apoi găseşte alinare în discuţiile viguroase pe care le are cu Airam şi care îi ridică moralul foarte mult, făcând-o să-şi înfrunte temerile din subconştient şi simţămintele ascunse în sine.

După ce este părăsită şi de Lily – care ştia despre sentimentele Mariei faţă de Sean – şi este umilită de către Mark la bal, Maria acceptă să schimbe locul cu Airam, aceasta din urmă promiţându-i că o să-i rezolve absolut toate problemele. Airam începe să caute răzbunare faţă de oamenii care i-au greşit Mariei şi preia controlul asupra fiecărui aspect din viaţa ei care a făcut-o nefericită. Însă în timp ce face toate aceste lucruri, Maria este acum captivă în oglindă şi nu mai poate să recapete controlul, astfel că Airam este complet dezlănţuită şi de neoprit.

Urmăreşte online filmul Look Away 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film