Look Who’s Talking 1989 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Look Who’s Talking 1989 filme online subtitrat în Română

Look Who’s Talking 1989 (Uite cine vorbeşte) film online HD subtitrat în Română

Mollie este o contabilă care locuieşte în New York şi are o aventură cu Albert, un afemeiat care e căsătorit şi are doi copii, rămânând însărcinată cu acesta. În timpul sarcinii, Mollie şi Albert îşi ţin relaţia secretă, susţinând faptul că Mollie a fost inseminată artificial, iar Albert plănuieşte să îşi părăsească soţia pentru a fi cu ea. Ea şi prietena sa Rona se întâmplă să îl găsească pe Albert făcându-şi de cap cu decoratoarea de interioare Melissa şi recunoaşte faptul că are de când să se mute cu ea după finalizarea divorţului.

Mollie pleacă supărată şi intră imediat în travaliu. Ea se urcă într-un taxi, iar şoferul, James Ubriacco, conduce necugetat ca să ajungă cât mai repede la spital, devenind apoi fără să vrea martor al naşterii copilului. Acesta este un băieţel care primeşte numele de Mikey şi el începe să facă diverse comentarii referitoare la viaţa lui şi interacţiunea cu mediul înconjurător printr-o voce interioară prin intermediul căreia poate să comunice şi cu alţi bebeluşi.

Sperând să îşi pună din nou ordine în viaţă, Mollie devine o mamă foarte dedicată, refuzând să fie superficială în privinţa unui tată pentru Mikey, ea respingând o serie de pretendenţi după ce aceştia par să aibă o influenţă negativă asupra bebeluşului în viitor. Ea se întâlneşte din nou cu James şi descoperă că s-a folosit de adresa ei pentru a-şi interna bunicul într-un azil decent. Ea acceptă să continue folosirea adresei sale ca adresă de contact pentru azil, iar el acceptă să-i fie dădacă lui Mikey când are nevoie de aşa ceva.

Urmăreşte online filmul Look Who’s Talking 1989 (Uite cine vorbeşte), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film