• Filme Online
 • Looking Glass (2018), filme online subtitrat în Română


  Looking Glass (2018), filme online subtitrat în Română

  Looking Glass (2018), film online subtitrat în Română

  Nicolas Cage şi Robin Tunney interpretează doi soţi, Ray şi Maggie, care au trecut recent printr-o tragedie şi, drept răspuns, se hotărăsc să ia viaţa de la început retrăgându-se în deşertul Arizona unde cumpără un motel. Pe măsură ce se instalează şi explorează zona, Ray descoperă un „birou privat” a cărui uşă este bătută în cuie şi legată cu lanţul. Deoarece nicio cheie nu se potriveşte la acea uşă el încearcă alte modalităţi de-a o deschide.

  Odată ajuns în interiorul camerei misterioase, el face o descoperire incitantă: un tunel suficient de mare prin care poţi trece doar târâş, iar destinaţia este o cameră cu perete ca de oglindă prin care poate să vadă clienţii dintr-o anumită cameră fără ca el să fie văzut la rândul său. Această revelaţie îl face pe Ray să ignore unghiurile naturii sale mai bune şi curând începe să îşi spioneze clienţii, mai ales două lesbiene masochiste care fac dragoste.

  Lucrurile degenerează când una dintre femeile pe care Ray le-a spionat este găsită moartă. De asemenea, vecinii care au o benzinărie în apropierea motelului lor nu îl privesc deloc cu ochi buni pe arogantul şi, uneori, nepoliticosul Ray. Curând poliţia începe să îşi facă şi ea simţită prezenţa în zonă, iar pe măsură ce evenimentele se desfăşoară Ray încearcă să descopere ce s-a întâmplat. Această situaţie nu aduce nimic bun pentru căsnicia celor doi şi aşa pusă la grea încercare, însă obsesia lui Ray îi pune în pericol sănătatea mintală şi viaţa.

  Urmăreşte online filmul Looking Glass (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film