• Filme Online
 • Lucky Them – Norocoşii 2013, filme online subtitrat în Română


  Lucky Them – Norocoşii 2013, filme online subtitrat în Română

  Lucky Them – Norocoşii 2013, film online HD, subtitrat în Română

  Ellie Klug (Toni Collette) este un critic muzical în vârstă de 40 de ani care lucrează la o revistă aflată pe punctul dispariţiei, Stax. Editorul ei, Giles (Oliver Platt), o pune pe Ellie să scrie un articol despre Matthew Smith, cu ocazia celor zece ani care s-au scurs de la dispariţia lui pe care majoritatea oamenilor o consideră a fi fost sinucidere. Ellie, care a fost iubita lui Smith încă din adolescenţă şi care a rămas alături de el până în momentul dispariţiei, nu este convinsă că a murit şi pleacă să-l găsească.

  După ce primeşte un pont online cu locaţia în care s-ar afla Smith, Giles îi oferă lui Ellie o mie de dolari pentru a plăti acea sursă. Cu toate acestea, Ellie este distrasă de Lucas Stone (Ryan Eggold), un muzician aspirant ce e atras de ea, astfel că lasă din accidental banii la muzician şi fuge grăbită să prindă autobuzul. Când Ellie ignoră apelurile telefonice din partea lui Lucas, acesta interpretează greşit acţiunile ei şi foloseşte banii pentru a înregistra un demo, crezând că i-a lăsat acei bani datorită încrederii pe care o are în el.

  Ellie reuşeşte să facă rost de banii necesari mituirii sursei ducându-se la Charlie (Thomas Haden Church), un tip ciudat, dar cu foarte mulţi bani şi cu care s-a întâlnit o scurtă perioadă în trecut. Charlie acceptă să o ajute dacă îi va permite să o filmeze în timpul călătoriei pentru a face un documentar bazat pe căutarea lui Matthew Smith. Ellie acceptă şi porneşte la drum împreună cu Charlie pentru a găsi mai întâi sursa şi apoi, speră ei, pe Matthew.

  Urmăreşte online filmul Lucky Them – Norocoşii 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film