Maid in Manhattan – Camerista, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Maid in Manhattan – Camerista, filme online subtitrat în Română

Maid in Manhattan – Camerista 2002, film online HD, subtitrat în Română

Marisa Ventura este o mamă sigură care se străduieşte să îşi crească băieţelul în vârstă de zece ani, Ty, lucrând drept cameristă la Hotelul The Bresford situat în inima Manhattan-ului. Atunci când nu se află la şcoală, Ty îşi petrece timpul împreună cu colegii de serviciu de la hotel ai mamei sale care sunt de părere că aceasta este capabilă să fie promovată în management. În timp ce Marisa şi o altă cameristă pe nume Stephanie fac curat într-o cameră unde a stat influenta Caroline Lane, Stephanie o convinge pe Marisa să probeze o haină de-a acesteia marca Dolce & Gabbana.

Lane a cerut ca haina respectivă să fie returnată magazinului de unde a fost achiziţionată şi Stephanie argumentează că, practic, haina nu aparţine nimănui în acest moment. În altă parte în hotel, Ty se împrieteneşte cu un client al hotelului, un candidat la Senat pe nume Christopher Marshall, despre care Ty află că îl apreciază foarte mult pe Richard Nixon, subiectul proiectului său de la şcoală.

Ty vrea să meargă împreună cu Chris să-şi plimbe câinele şi cei doi merg în camera lui Caroline Lane pentru a-i cere Marisei permisiunea. Chris o întâlneşte pe Marisa îmbrăcată în haina respectivă şi aceasta îi suceşte imediat minţile. El, însă, este de părere că Marisa ar fi Caroline. Chris, Marisa şi Ty petrec ceva timp împreună în parc şi chiar dacă cei doi adulţi sunt atraşi reciproc unul de celălalt, Marisa este înspăimântată de faptul că superiorii ei vor afla despre această escapadă şi va avea cariera pusă în pericol, aşa că face tot posibilul să-l evite pe Chris ulterior.

Urmăreşte online filmul Maid in Manhattan – Camerista 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Maid in Manhattan – Camerista, filme online subtitrat în Română”

  1. covaci says:

    Bun film.Nota 9

Spune-ne parerea ta despre acest film