Malevolent – Spirite Rele (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Malevolent – Spirite Rele (2018) filme online subtitrat în Română

Malevolent – Spirite Rele (2018) film online HD subtitrat în Română

Angela (Florence Pugh) şi Jackson (Ben Lloyd-Hughes) sunt doi escroci de cel mai înalt nivel. Ei conduc o reţea de vânători de fantome falsă ce îşi desfăşoară activităţile în Scoţia, intrând în casele despre care clienţii lor cred că sunt bântuite şi le „exorcizează” de spiritele nedorite. Ei au un plan foarte bine pus la punct, inclusiv sunete preînregistrate sau discursuri regizate dinainte pentru a trimite spiritele în lumea cealaltă. Angela nu este chiar atât de încântată de această activitate, dar Jackson datorează mulţi bani unor oameni periculoşi aşa că e disperat să facă rost să se achite.

Ei sunt convinşi că au găsit clientul de care au nevoie atunci când sunt sunaţi de o anume doamnă Green (Celia Imrie), proprietara unei foste case de copii. Green crede că acolo sălăşluiesc o mulţime de spirite malefice pe care vrea să le îndepărteze, iar Angela şi Jackson, necrezând cu adevărat în aceste „basme” merg să realizeze şedinţa de exorcizare şi să câştige nişte bani uşor, însă ajunşi la faţa locului ei realizează că au de-a face cu mai mult decât se aşteptau.

Cu toate că planul lor pare să meargă, ei înţeleg rapid că aceasta nu este o situaţie pe care s-o ia în derâdere şi că în acea casă chiar există anumite forţe supranaturale ce le ameninţă viaţa chiar şi lor. Curând, ei ajung să transforme o şaradă într-o continuă luptă pentru supravieţuire atunci când spiritele nu vor să se lase alungate aşa uşor din casa pe care au posedat-o de atâta vreme.

Urmărește online filmul Malevolent 2018, cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film