Mamma Mia! Here We Go Again 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Mamma Mia! Here We Go Again 2018 filme online subtitrat în Română

Mamma Mia! Here We Go Again 2018 (Mamma Mia! O luăm de la capăt) film online subtitrat în Română

Sophie Sheridan se pregăteşte pentru marea redeschidere a hotelului mamei sale, Donna, după ce aceasta a decedat în urmă cu un an. Ea este supărată deoarece doi dntre taţii ei, Harry şi Bill, nu pot să ajungă la ceremonie şi are probleme în relaţia ei cu Sky, care se află la New York. În anul 1979, tânăra Donna tocmai ce a absolvit universitatea împreună cu Rosie şi Tanya şi se pregăteşte să călătorească prin lumea întreagă.

În timp ce se află la Paris, ea se întâlneşte cu Harry şi petrece împreună cu el. Cei doi îşi petrec noaptea împreună, dar Donna pleacă la scurt timp după aceea. Ea mai târziu pierde barca spre Kalokairi, dar Bill se oferă să o ducă el şi pe parcurs cei doi ajută un pescar pe nume Alexio. Fără ca Donna să ştie, Harry a urmat-o în Grecia, numai că a ajuns prea târziu şi o vede trist cum se îndepărtează.

În zilele noastre, Tanya şi Rosie sosesc pentru a o ajuta pe Sophie cu ceremonia de redeschidere şi se arată faptul că Rosie şi Bill s-au despărţit. Sophie merge apoi în vizită la Sam care încă mai deplânge moartea lui Donna. Înapoi în trecut, Donna soseşte pe insulă şi, în timp ce explorează o fermă, o furtună bruscă o face să găsească un cal speriat. Ea încearcă să caute ajutor pentru cal şi îl găseşte doar pe tânărul Sam care vine şi o ajută să elibereze calul.

Urmăreşte online filmul Mamma Mia! Here We Go Again 2018 (Mamma Mia! O luăm de la capăt), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film