Mandariinid – Tangerines 2013, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Mandariinid – Tangerines 2013, filme online subtitrat în Română

Mandariinid – Tangerines 2013, film online HD, subtitrat în Română

Povestea are loc în perioada 1992-1993, în vremea războiului din Abkhazia, în micuţul sătuc ce poartă aceaşi nume, din Georgia, acolo unde fermierii estonieni şi-au stabilit casele pentru a cultiva mandarine. Odată cu izbucnirea ostilităţilor, cea mai mare parte a estonienilor care au locuit acolo şi-au luat lucrurile şi s-au întors de îndată în ţara lor natală, Estonia. Cu toate acestea, doi bărbaţi estonieni, Ivo (Lembit Ulfsak) şi Margus (Elmo Nüganen), aleg să mai zăbovească pe acolo pentru a profita de sezonul recoltării mandarinelor.

Dar ei ajung să fie prinşi la mijlocul unor bătălii dintre două mici grupuri de soldaţi din care doar doi reuşesc să scape cu viaţă – câte unul din fiecare tabără. Pe de-o parte există Ahmed (Giorgi Nakashidze), un mercenar cecen musulman care luptă de partea Abkhazienilor şi are misiunea de-a nu lăsa georgienii să pătrundă pe teritoriul ţării lor, iar pe de cealaltă parte este Niko (Mikheil Meskhi), un voluntar georgian. Amândoi sunt răniţi grav în timpul bătăliei, dar cei doi fermieri estonieni îi iau sub acoperişul lor pentru a-i îngriji.

În ciuda faptului că cei doi soldaţi poartă resentimente puternice reciproce şi jură fiecare că-l va ucide pe celălalt de îndată ce-şi va recăpăta puterile, Ivo îi pune pe cei doi să facă un legământ că nu se vor implica în vreun act de răzbunare reciprocă atâta vreme cât se află sub acoperişul său. După ce pleacă de acolo pot să facă ce vor, nu mai este treaba lui. Cei doi acceptă înţelegerea, chiar dacă tensiunile dintre ei continuă să fie la fel de puternice pe măsură ce încep să-şi recapete puterile.

Urmăreşte online filmul Mandariinid – Tangerines 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Mandariinid – Tangerines 2013, filme online subtitrat în Română”

 1. marko says:

  da! nota benne! un film cu multe invataminte din partea inteleptului Ivo …pacat ca alti nebuni conduc lumea.

 2. Greta says:

  Film gandit, bine potentat. Costume si scenografie – la fel.

 3. andipanda says:

  Un film bun.

 4. eugen says:

  Film intelept pentru oameni intelepti!!!
  Razboiul nu alege cine si cum moare!!!
  Nota 10.
  Nu trebuie buget de Hollywood ca sa transmiti ceva publicului!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film