Mandela: Long Walk to Freedom, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Mandela: Long Walk to Freedom, filme online subtitrat în Română

Mandela: Long Walk to Freedom 2013 (Mandela: Lungul Drum spre Libertate), film online subtitrat în Română

Mandela: Long Walk to Freedom (Mandela: Lungul Drum spre Libertate) este un film biografic despre viaţa lui Nelson Mandela, primul preşedinte de culoare al Africii de Sud, care a încetat din viaţă la data de 5 decembrie, 2013. Filmul este regizat de Justin Chadwick după un scenariu care-i aparţine lui William Nicholson, iar acesta s-a inspirat din cartea cu acelaşi nume scrisă de însuşi Nelson Mandela, revoluţionar anti-apartheid şi fost preşedinte al Africii de Sud. Filmul a avut o premieră limitată în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Toronto în data de 7 septembrie, 2013, iar apoi, în Africa de Sud, cu doar o săptămână înainte de moartea lui Mandela. Personajele principale sunt interpretate de Idris Elba şi Naomie Harris.

Mandela: Long Walk to Freedom, bazat pe autobiografia lui Nelson Mandela, prezintă evenimente din viaţa lui, de la copilărie la maturitate, educaţie şi cei 50 de ani pe care i-a petrecut în puşcărie până să fie eliberat în urma unor proteste masive, iar apoi devenind primul preşedinte de culoare din istoria Africii de Sud şi luptând din răsputeri să reconstruiască o naţiune ce a fost cândva segregată. Producătorul Anant Singh a început să lucreze la proiect după ce i-a luat un interviu lui Mandela în timp ce acesta era încă în închisoare, cu două decenii în urmă.

După publicarea autobiografiei lui Mandela, Singh a primit dreptul de-a face o adaptare cinematografică, adaptare ce a fost finalizată 16 ani mai târziu de William Nicholson. Filmul a primit recenzii medii spre pozitive, primind nota 6.8 pe IMDb şi având un Tomatometer de 55% pe cunoscutul site de recenzii Rotten Tomatoes. Majoritatea au apreciat interpretarea convingătoare a lui Idris Elba, însă au considerat că filmul nu s-a ridicat chiar la nivelul aşteptat.

Urmăreşte online filmul Mandela: Long Walk to Freedom 2013 (Mandela: Lungul Drum spre Libertate), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “Mandela: Long Walk to Freedom, filme online subtitrat în Română”

 1. Tina says:

  Unde e filmul? Nici inside llewyn davis nu mai e:)

 2. Lake says:

  un film exceptional merita vazut

 3. simona says:

  nu i filmul…

 4. Cristina says:

  Nu se vede nimic.

Spune-ne parerea ta despre acest film