• Filme Online
 • Marjorie Prime (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Marjorie Prime (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Marjorie Prime 2017, film online HD subtitrat în Română

  Un serviciu ce creează proiecţii holografice ale unor membrii de familie decedaţi permite unei bătrâne în vârstă de 86 de ani să mai petreacă timp alături de versiunea tânără a soţului ei decedat în urmă cu multă vreme. Marjorie, o femeie ce trăieşte undeva în jurul anilor 2050, are simptome de demenţă şi pentru a-i alina ultimele zile din viaţă ea discută cu un program computerizat conceput să arate precum soţul ei, Walter, mort de 15 ani.

  Ea a ales o versiune tânără a lui Walter, lucru care o tulbură teribil pe fiica ei, Tess. Aceasta din urmă refuză cu vehemenţă să stea de vorbă cu programul computerizat ce arată precum tatăl ei. Marjorie spune poveşti referitoare la viaţa ei pe care a petrecut-o alături de Walter şi se bucură să îl asculte pe acesta răspunzându-i şi împărtăşindu-i emoţiile. Câteodată, ea îi cere lui Walter să altereze un pic evenimentele pentru a suna mai bine data viitoare când le rememorează, astel că noua poveste va deveni noua ei amintire.

  Walter Prime este curios referitor la modul în care era adevăratul Walter şi îi cere ginerelui femeii, John, să-i povestească despre viaţa lui Walter. Acesta pare să dorească să ştie cum era Walter, inclusiv ce meserie avea sau de ce nu a putut niciodată să le spună copiilor săi cât de mult îi iubeşte. John îi spune lui Prime marele secret de familie pe care, însă, nu are voie să-l spună mai departe, cu atât mai puţin lui Marjorie.

  Urmăreşte online filmul Marjorie Prime 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Marjorie Prime (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. alina says:

   interesant

  Spune-ne parerea ta despre acest film