Mary Queen of Scots (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Mary Queen of Scots (2018), filme online subtitrat în Română

Mary Queen of Scots 2018 (Mary regina Scoţiei), film online subtitrat în Română

În anul 1561, Mary, în vârstă de 19 ani, Regina Catolică a Scoţiei, se întoarce în ţara natală din Franţa după moartea soţului ei, Francis II al Franţei, pentru a-şi revendica tronul şi este întâmpinată de către fratele ei vitreg, Contele de Moray. În Anglia vecină, verişoara ei, Elizabeth, în vârstă de 28 de ani, este Regina Protestantă a Angliei – necăsătorită, fără copii şi ameninţată de Mary care i-ar putea lua tronul. Curând, Mary intră în conflict cu clericul John Knox pe care-l îndepărtează.

Knox este protestant şi lider al Reformării Scoţiene, prinvind-o pe Mary ca pe un pericol la supremaţia Protestantă a regatului. Într-o încerare de a-si slăbi ameninţarea verişoarei sale la tronul său, Elizabeth aranjează ca Mary, pe care Catolicii englezi o văd ca pe Regina lor de drept, să se mărite cu un englez. Ea îl alege pe Robert Dudley, un bărbat pe care ea însăşi îl iubeşte în secret, să o ceară de nevastă pe Mary.

Niciunul dintre ei nu sunt dispuşi să se căsătorească, dar vestea că Elizabeth este bolnavă o convinge pe Mary să accepte, gândindu-se că Elizabeth o va numi moştenitoare. Ezitantă să renunţe la Dudley, Elizabeth îl trimite în secret pe Lord Darnley în Scoţia cu pretextul de a trai sub libertatea lor religioasă. În ciuda faptului că Mary simte că există un motiv ascuns referitor la sosirea acestuia, ea începe să se ataşeze treptat de el şi ajunge chiar să îi accepte cererea în căsătorie. Căsătoria iminentă a lui Mary cu Darnley creează o criză constituţională în ambele regate.

Urmărește online filmul Mary Queen of Scots 2018 (Mary regina Scoţiei), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film