Master Z: Ip Man Legacy (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Master Z: Ip Man Legacy (2018), filme online subtitrat în Română

Master Z: Ip Man Legacy (2018), film online subtitrat în Română

După ce a fost învins de către maestrul Ip Man, Cheung Tin Chi (Max Zhang) duce o viaţă depresivă şi încearcă să nu iasă prea mult în evidenţă, lucrând pentru scurtă vreme ca mercenar şi apoi alege să renunţe definitiv la lumea artelor marţiale, deschizându-şi un magazin. Pe când făcea o livrare, el se întâlneşte cu dependenta de opium Nana (Chrissie Chau) care este îndatorată până peste cap de Tso Sai Kit (Kevin Cheng), iar împreună cu prietena ei Julia (Liu Yan) încearcă să fugă de acesta.

El ajunge să se lupte pentru fete cu toată gaşca lui Kit şi îi invinge pe toţi de unul singur. Când ajunge la faţa locului, poliţia îi arestează pe toţi cei implicaţi. Kit şi gaşca lui sunt eliberaţi datorită faptului că au relaţii şi comisarul corupt se află pe statul lui de plată, în timp ce Nana şi Julia sunt eliberate după ce le oferă nişte informaţii despre un „peşte mai mare”. Într-un final Tin Chi este şi el lăsat în libertate.

După incident, Kit hotărăşte să-l caute pe Tin Chi şi alături de gaşca lui îi dau foc la magazin într-o noapte. Tin Chi scapă cu greu din problemă alături de fiul său, iar apoi este urmărit de grupul de agresori şi de un asasin plătit (Tony Jaa). Lui îi este oferit adăpost de către Julia acasă la fratele ei, Fu, şi apoi primeşte un loc de muncă la barul acestuia pentru a-şi putea plăti chiria şi alte necesităţi. Tin Chi leagă o prietenie strânsă cu Fu datorită trecutului comun care-l implică pe Wing Chung.

Urmăreşte online filmul Master Z: Ip Man Legacy (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film