Maximum Risk – Risc Maxim 1996, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Maximum Risk – Risc Maxim 1996, filme online subtitrat în Română

Maximum Risk – Risc Maxim 1996, film online subtitrat în Română

Alain Moreau (Jean-Claude Van Damme) este un poilţist din oraşul Nice, Franţa. El se află la înmormântarea unui coleg de-al său de serviciu, iar atunci când partenerul lui Alain, Sebastien (Jean-Hugues Anglade), îşi face apariţia el îi cere lui Alain să vină cu el la locul unei crime pentru a-l ajuta la cazul respectiv. În momentul în care ajung la locul crimei, Sebastien îi arată lui Alain cadavrul cuiva care seamănă cu el la perfecţie.

Ei descoperă că numele său a fost Mikhail Suvorov şi s-a născut în aceeaşi zi cu Alain. Dupa cum se va dovedi ulterior, Mikhail este fratele geamăn al lui Alain despre a cărui existenţă habar n-a avut până în acest moment. Încercând să afle mai multe lucruri despre fratele său şi de ce a avut această soartă dramatică, Alain ajunge până în New York şi descoperă acolo faptul că Mikhaila fost membru al mafiei ruseşti şi a fost ucis atunci când a vrut să iasă din rândurile mafiei.

Ghinionul său face ca mafioţii ruşi să îl confunde acum pe Alain cu fratele său care se dovedeşte a fi fost implicat în mai multe probleme în legătură cu FBI-ul şi cu mafia rusească. Având drept unic aliat pe logodnica lui Mikhail, Alex Bartlett (Natasha Henstridge), Alain porneşte într-o misiune soliară de-a se răzbuna pentru moartea fratelui său. Misiunea lui este cu atât mai dificilă cu cât i se pun beţe în roate atât de către agenţii corupţi ai FBI-ului cât şi mafia rusească.

Urmăreşte online filmul Maximum Risk – Risc Maxim 1996, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film