Meet Joe Black, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Meet Joe Black, filme online subtitrat în Română

Meet Joe Black 1998 (Întâlnire cu Joe Black), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ!!! Miliardarul mogul media William „Bill” Parrish (Anthony Hopkins) ia în calcul o fuziune a companiei sale cu un alt gigant media în timp ce plănuieşte să-şi sărbătorească cea de-a 65-a zi de naştere cu o petrecere fastuoasă organizată de fiica lui cea mare, Allison (Marcia Gay Harden). El începe să audă voci misterioase care devin tot mai greu de ignorat. Fiica cea mică, Susan (Claire Forlani), o rezidentă la medicină, este implicată într-o relaţie cu unul dintre membrii companiei lui Bill. Ea se gândeşte să se căsătorească, dar pentru tatăl ei este evident că nu e atât de îndrăgostită pentru a face acest pas.

Într-o zi, Susan întâlneşte un tânăr foarte atrăgător la o cafenea, dar chiar dacă se îndrăgosteşte de el la prima vedere, nu reuşeşte să-i afle nici măcar numele. La câteva minute după aceea, fără ca ea să ştie asta, bărbatul este implicat într-un accident în care pare să-şi piardă viaţa. Moartea soseşte acasă la Bill în trupul bărbatului respectiv, explicându-i că discursul pe care l-a ţinut i-a atras atenţia. Datorită „competenţei, experienţei şi înţelepciunii” lui Bill, Moartea spune că atâta timp cât îi va fi ghid pe pământ, el nu va muri. Inventând un nume la repezeală, Moartea este prezentată familiei ca fiind „Joe Black” (Brad Pitt).

Străduindu-se să treacă cu bine prin următoarele câteva zile, Bill nu reuşeşte să ţină lucrurile în ordine şi acestea scapă cu repeziciune de sub control. La început confuză, crezând că este bărbatul de la cafenea, Susan se îndrăgosteşte profund de el. Joe se află acum sub influenţa dorinţelor umane, fiind şi el atras de Susan, ceea ce atrage nemulţumirea vehementă a lui Bill.

Urmăreşte online filmul Meet Joe Black 1998 (Întâlnire cu Joe Black), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Meet Joe Black, filme online subtitrat în Română”

 1. alin says:

  foarte foarte foarte foarte frumos..unul dintre cele mai frumoase filme vazute

 2. serghei says:

  Excepţional film, excepţională interpretare a actorilor!!!!!!

 3. neculai says:

  Superb merita vazut un film exceptional

 4. andreea says:

  Superb!!!Foarte emotionant filmul si iti ajunge la suflet!!! Nota 10 cu steluta!!!

 5. marian says:

  acest film este cel mai bun film vazut de mine. Pot spune ca a schimbat ceva in mine. Poate conceptia vietii. Multumesc saitului!

 6. Minculeasa Liviu says:

  L-am vazut,de10×

Spune-ne parerea ta despre acest film