• Filme Online
 • Men in Black (1997) filme online subtitrat în Română


  Men in Black (1997) filme online subtitrat în Română

  Men in Black – Bărbaţi în Negru (1997) film online HD subtitrat în Română

  După ce o agenţie guvernamentală face primul contact cu extratereştrii în anul 1961, refugiaţii extratereştri trăiesc în secret pe Pământ, majoritatea fiind deghizaţi în oameni. Bărbaţi în Negru este o agenţie secretă care urmăreşte aceşti extratereştri pentru a se asigura că nu fac probleme pe Pământ, protejează planeta de ameninţări intergalactice şi foloseşte nişte neutralizatoare care şterg memoria oamenilor ce intră accidental în contact cu extratereştrii pentru a menţine prezenţa acestora secretă faţă de publicul larg.

  Agenţilor din MiB li se şterge identităţile precedente şi cei care sunt retraşi din activitate sunt la rândul lor neutralizaţi şi primesc identităţi noi. După o operaţiune de-a aresta un infractor extraterestru aproape de graniţa cu Mexic în care sunt implicaţi agenţii K şi D, acesta din urmă hotărăşte că a devenit prea bătrân pentru a mai continua această activitate aşa că doreşte să fie neutralizat. Drept urmare, K începe căutarea pentru un nou partener.

  Ofiţerul de la NYPD James Darrell Edwards III urmăreşte un suspect foarte rapid şi agil până la un muzeu unde Agentul K intervine. K îi pune câteva întrebări lui James referitor la această întâlnire, iar apoi îl neutralizează şi îi lasă o carte de vizită cu o adresă. James se duce apoi la adresa respectivă şi este supus unei serii de teste pentru care găseşte rezolvări neobişnuite. În timp ce restul candidaţilor sunt neutralizaţi, K îi oferă lui James un post în cadrul organizaţiei MiB. James acceptă oferta şi, după ce i se şterge identitatea, devine Agentul J.

  Urmăreşte online filmul Men in Black – Bărbaţi în Negru (1997), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film