• Filme Online
 • Men in Black II 2002 filme online HD subtitrat în Română


  Men in Black II 2002 filme online HD subtitrat în Română

  Men in Black II 2002 (Bărbați în Negru II) film online HD subtitrat în Română

  La cinci ani după retragerea Agentului K din agenţia secretă Men in Black, Agentul J, fostul partener al lui K şi actualul său înlocuitor, este chemat să ancheteze uciderea unui extraterestru, Ben, petrecută la pizzeria sa. Chelneriţa, Laura Vasquez, îi spune că responsabilii sunt Serleena, o fiinţă ce îşi poate schimba forma, şi servitorul acesteia cu două capete, Scrad. Laura spune că aceştia ar fi căutat ceva numită drept Lumina Zarthei. J se simte atras de Laura şi, în ciuda regulilor MiB, el hotărăşte să nu-i şteargă memoria.

  J realizează că se ştiu foarte puţine lucruri despre Lumina Zarthei cu excepţia faptului că este extrem de puternică. Pe când investighează crima, fiecare indiciu conduce spre mentorul său, Agentul K. Acesta a fost la rândul său „neutralizat” după retragerea din activitate şi nu îşi mai aminteşte nimic despre MiB. În Truro, Massachusetts, acolo unde lucrează K în prezent, J îl convinge pe acesta despre ce se petrece pe Pământ după ce îi demonstrează că toţi colegii săi de serviciu sunt, de fapt, nişte extratereştri.

  Înapoi în New York, Serleena şi Crad lansează un atac asupra sediului MiB înainte ca neutralizarea lui K să poată fi anulată; din fericire, Jack Jeebs are un deneutralizator ilegal în subsol pe care-l folosesc pentru ca Agentul K să-şi poată recăpăta amintirile numai că el îşi aminteşte faptul că în urmă cu mai mulţi ani şi-a şters memoria voluntar pentru a uita tot ceea ce ştia despre Lumina Zarthei şi acele amintiri nu s-au mai întors acum. Ca o precauţie el şi-a lăsat o serie de indicii care să-l ajute să-şi amintească totul.

  Urmărește online filmul Men in Black II 2002 (Bărbați în Negru II) cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film