Miami Vice 2006, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Miami Vice 2006, filme online subtitrat în Română

Miami Vice 2006, film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENȚIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! În timp ce se află într-o misiune sub acoperire într-un club de noapte pentru a aresta un peşte supranumit Neptune, detectivii din Miami James „Sonny” Crockett (Colin Farrell) şi Ricardo „Rico” Tubbs (Jamie Foxx) primesc un telefon insistent de la fostul lor informator, Alonzo Stevens (John Hawkes). Stevens le spune că părăseşte oraşul şi, crezând că nevasta-sa Leonetta este într-un pericol iminent, le cere să aibă grijă de ea. Crockett află că Stevens a lucrat ca informator pentru FBI, dar a fost compromis ulterior. El şi Tubbs îl contactează pe agentul special FBI John Fujima (Ciaran Hinds) şi îl informează despre acest lucru.

Dând de urma lui Stevens prin intermediul mai multor instrumente de supraveghere, Crockett și Tubbs îl acostează și acesta le spune că un cartel columbian a aflat de existența unor indivizi ruși care lucrau sub acoperire pentru FBI (acum morți) și au amenințat c-o vor ucide pe Leonetta dacă nu va mărturisi că este și el implicat în aceleași lucruri. În drum spre locul unei crime, Sonny și Rico sunt sunați de Lt. Castillo (Barry Shabaka Henley) și li se spune să nu se implice în acest caz.

El le spune celor doi să se întâlnească și sunt prezentați lui John Fujima, liderul Forțelor Speciale din Florida care face legătura între mai multe instituții, precum FBI, DEA sau ICE. Nervoși, cei doi îl iau la harță pe Fujima pentru erorile comise și cere explicații în legătură cu faptul că unitatea lor nu a fost implicată. Acesta le spune că acel grup columbian este foarte sofisticat și condus de Jose Yero (John Ortiz) și le oferă șansa de-a lucra în continuarea acestei investigații, dânduse drept contrabandiști de droguri care-și oferă serviciile lui Yero.

Urmăreşte online filmul Miami Vice 2006, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Miami Vice 2006, filme online subtitrat în Română”

  1. gabriela tomescu says:

    Nu stiu cat de formidabile sunt filmele de actiune!
    Pot spune, cu mana pe inima ca, cele mai formidabile scene din acest film sunt cele doua secvente de… dans!
    Minunat! Tensiune maxima, numic vulgar! Si, totusi, plin de sentiment!

  2. exist3nz says:

    De ce ati scos asa un film bun?

Spune-ne parerea ta despre acest film