Mid90s (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Mid90s (2018), filme online subtitrat în Română

Mid90s (2018), film online subtitrat în Română

Prin anii ’90, un puştan pe nume Stevie este crescut de mama lui singură, Dabney, şi are un frate care se comportă agresiv şi care e foarte pasionat de fitness. Într-o zi, Stevie vede un grup de tineri care se dau cu skate-urile şi par să fie foarte uniţi. El le admira unitatea şi prietenia care pare să existe între ei aşa că, ajuns acasă, face anumite schimburi cu fratele său ca să obţină un skateboard şi să îşi facă intrarea în grupul acela.

Prima dată se împrieteneşte cu mezinul grupului, Ruben, iar apoi îi întâlneşte şi pe ceilalţi. Chiar dacă nu prea are habar despre acest sport, el este acceptat în grup şi speră că va putea să se integreze în rândul lor, copiindu-le stilul antisocial şi nesăbuit de viaţă. După puţin timp, Ruben începe să-l invidieze şi simte că poziţia sa este ameninţată de sosirea noului mezin. Când încearcă o cascadorie riscantă, Stevie cade şi se loveşte serios la cap.

Dabney este îngrijorată de comportamentul nesăbuit al fiului ei şi de anturajul în care Stevie a intrat, însă acesta este hotărât să rămână alături de noul său grup de prieteni. Ian, fratele lui Stevie, are o confruntare tensionată cu unul dintre liderii grupului în timp ce Stevie priveşte, însă Ian pare să fie intimidat de grupul de skateri şi pleacă înainte ca o bătaie să înceapă. Ştevie începe să fumeze şi să bea, experimentând chiar şi marijuana. După ce Stevie se întoarce într-o zi acasă ameţit, el se ceartă violent cu Ian, iar acesta din urmă cedează emoţional atunci când Stevie îi reproşează că nu are niciun prieten.

Urmăreşte online filmul Mid90s (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Mid90s (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. GMP says:

    Foarte interesant film! Fiecare generatie are perioada ei de teribilism care se incheie mai bine sau mai rau …

Spune-ne parerea ta despre acest film