MirrorMask – Masca din oglindă 2005 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
MirrorMask – Masca din oglindă 2005 filme online subtitrat în Română

MirrorMask – Masca din oglindă 2005 film online HD subtitrat în Română

Helena (Stephanie Leonidas) lucrează alături de părinţii ei (Gina McKee şi Rob Brydon) la circul de familie, dar îşi doreşte să plece de acasă şi să înceapă o viaţă reală. La următorul spectacol, după ce Helena şi mama ei are o ceartă puternică, mama Helenei leşină şi este dusă la spital. Zece zile mai târziu, în timp ce Helena rămâne cu bunica ei, ea află că doctorii au determinat faptul că mama ei are nevoie de operaţie, iar Helena se învinovăţeşte pentru situaţia de faţă.

În acea noapte, ea se trezeşte într-o stare de vis şi îşi părăseşte casa pentru a găsi trei oameni care realizează un spectacol afară. În timp ce ei încearcă să creeze un spectacol pentru Helena, o umbră cuprinde zona şi cei doi sunt consumaţi de aceasta. Al treilea circar, Valentine (Jason Barry), un jongler, o ajută pe Helena ghidând-o repede către o zonă sigură prin intermediul unor cărţi zburătoare magice.

Ea află că acum se regăseşte în Oraşul Luminii care este consumat treptat de către umbrele întunecate., iar foarte mulţi cetăţeni sunt nevoiţi să plece. Curând, Helena este confundată cu o prinţesă, iar ea şi Valentine sunt duşi la Primul Ministru al acestui tărâm care le explică faptul că Prinţesa din Tărâmul Umbrelor a furat şarmul Oraşului Luminii, lăsând-o pe Regina lor Albă într-o stare de somn nenatural, iar Oraşul a devenit vulnerabil în faţa Umbrelor. Helena observă faptul că Regina şi Ministrul seamănă oarecum cu mama şi cu tatăl ei, aşa că se oferă să recupereze acel şarm împreună cu Valentine.

Urmăreşte online filmul MirrorMask – Masca din oglindă 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “MirrorMask – Masca din oglindă 2005 filme online subtitrat în Română”

  1. GMP says:

    Cine nu a citit “Alice in Tara minunilor”, pierde vremea vizionand acest film FOARTE BUN.

Spune-ne parerea ta despre acest film