Misconduct 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

aaa
aaa
Misconduct 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Misconduct 2016, film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu puternicul mogul farmaceutic Denning (Anthony Hopkins) ce se bucură de relaţia pasionantă pe care o are cu iubita-trofeu pe nume Emily (Malin Akerman). Însă fericirea lor este tulburată atunci când Denning primeşte un mesaj în care se afla şi o poză cu Emily care e ţinută ostatică de către nişte indivizi necunoscuţi. Denning apelează apoi la serviciile unei experte în negocierile care implică luări de ostatici interpretată de Julia Stiles.

Ulterior, Denning merge la o galerie de artă şi poartă cu el o geantă ticsită cu milioane de dolari în banconte mici şi ajunge să pocnească un tip pe care îl recunoaştem doar ca fiind un negustor de artă. După aceea, filmul trece în trecut şi prezintă evenimente din urmă cu o săptămână unde ajungem să-l întâlnim pe Ben (Josh Duhamel), un avocat lipsit de scrupule care lucrează pentru o firmă de avocatură foarte renumită. El tocmai a reuşit să obţină o proprietate pentru o văduvă al cărei soţ nu lăsase în urma niciun testament, ceea ce arată faptul că este priceput în meseria sa.

Însă asta se datorează şi prietenului său hacker. El susţine că nu înşeală pe nimeni atâta vreme cât „persoana bună iese învingătoare”. Mai târziu, un prieten care îi oferă o armă îl avertizează pe Ben că „dacă te prinde poliţia cu asta la tine întâi vor trage cu arma şi apoi vor pune întrebări”. Ulterior, Ben primeşte mai multe comunicate din partea lui Emily. Cei doi sunt foşti amanţi şi ea îi oferă diverse varietăţi din „fructul interzis”. El se lasă atras într-o schemă în care încearcă să îl convingă pe şeful său (Al Pacino) să se implice.

Urmăreşte online filmul Misconduct 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

16 responses to “Misconduct 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. vasy says:

  Mda bunicel ………..m-a incercat un dejavu din,,Avocatul diavolului,,cu Mister Al Pacino. Mersi frumos pt filme Admin,Te salut !!!

 2. Obi says:

  Finalul ii da pe toti cu arama pe fata … cool de tot !

 3. sonia says:

  foarte prost filmul nu recomand

 4. lena says:

  Destul de slab !

 5. zz says:

  Interesant pana la un moment anume. Apoi devine cam..nu stiu..
  Nota de pe imdb isi spune cuvantul.

 6. Maria says:

  Un film bun cu actori buni si mult suspans. Recomand!

 7. McGigi says:

  Filmul e atat de prost, ca nu-mi pot inchipui cum Hopkins sau Pacino si-au asociat numele cu el. Cum spunea cineva, l-as recomanda doar ca pedeapsa pentru pacatele dintr-o viata anterioara.

 8. corina says:

  super film,celor care lasa coment ca nu le place le recomand sa mearga la cinema,aici pe site dupa cateva minute iti poti da seama daca nu iti place genul si poti sa iti cauti altul

 9. daniel says:

  Foarte bun filmul mie unul mia placut

 10. Gratzy says:

  interesant,suspans,un film chiar bun – recomand.

 11. fap says:

  bunicel 7

 12. apy says:

  un film foarte bun. finalul foarte interesant

 13. steluta says:

  Un film excelent, 10/10, nu inteleg ce nu le -a placut unora !!!!1

 14. adrian says:

  Un film E X C E L E N T
  Mesajul filmului : NU E ADVAR IN LEGE – TOATA LUMEA MINTE

Spune-ne parerea ta despre acest film