Miss Bala (2019), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Miss Bala (2019), filme online subtitrat în Română

Miss Bala (2019), film online subtitrat în Română

O tânără latino-americană pe nume Gloria Fuentes trăieşte în Los Angeles şi într-o zi se duce în vizită la o bună prietenă pe nume Suzu care se află în Tijuana, Mexic. În momentul în care cele două fete se duc la un club pentru a se distra, Suzu încearcă să ia ochii celor din jur pentru a căpăta un avantaj în concursul de miss care va avea loc ceva mai târziu şi la care s-a înscris. Numai că bucuria lor este întreruptă de apariţia unor agresori înarmaţi care dau buzna şi încearcă să o răpească pe Gloria.

Aceasta reuşeşte să scape şi să fugă, însă a doua zi ea nu mai poate să dea de Suzu şi hotărăşte să mergă la poliţie pentru a raporta dispariţia şi a încerca să o găsească. Ea porneşte la drum cu ofiţerul de poliţie şi când acesta se opreşte pentru puţin timp, Gloria este capturată de membrii găştii Las Estrellas, aceiaşi care au atacat şi clubul cu o seară înainte.

Gaşca o duce pe Gloria la sediul lor şi acolo Lino, şeful grupului, acceptă să o ajute să o găsească pe prietena ei cu condiţia să lucreze pentru ei. Gloria este ezitantă, dar fiind dornică să-şi găsească prietena acceptă târgul şi i se spune să urce într-o maşină pe care s-o parcheze la un anumit punct. Gloria îşi îndeplineşte misiunea şi când pleacă din maşină şi se alătură celorlalţi indivizi aflaţi pe un deal, clădirea în care se aflau ei este aruncată în aer şi află că aceasta era o casă conspirativă a celor de la DEA în care se aflau şi trei agenţi.

Urmăreşte online filmul Miss Bala 2019, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Miss Bala (2019), filme online subtitrat în Română”

  1. Emma says:

    Neasteptat de bun !!! Actiune, suspans, un pic de drama . Desi nu sunt o fana a genului , nu m-am putut opri din a urmari filmul ! Si ochii aia verzi….wow ! 🙂

  2. geo69 says:

    Bun,bun,bun.Suspans cat cuprinde

Spune-ne parerea ta despre acest film