• Filme Online
 • Mission: Impossible 1996 filme online HD subtitrat în Română


  Mission: Impossible 1996 filme online HD subtitrat în Română

  Mission: Impossible 1996 (Misiune: Imposibilă) film online HD subtitrat în Română

  Jim Phelps şi echipa lui de la IMF încearcă să recupereze o listă cu agenţi sub acoperire neoficiali de la Ambasada Americii la Praga. Misiunea eşuează dramatic, Phelps este împuşcat, soţia lui moare într-un atentat cu bombă, iar restul echipei, cu excepţia lui Ethan Hunt, este eliminată de către asasini necunoscuţi. Întâlnindu-se cu directorul IMF Eugene Kittridge, Hunt dezvăluie că este conştient de faptul că o a doua unitate IMF a fost trimisă să-i monitorizeze şi află că totul a fost o înscenare pentru a scoate la suprafaţă o cârtiţă din cadrul organizaţiei.

  Cum Hunt este singurul membru rămas, Kittridge îl suspectează pe el de faptul că ar fi cârtiţa astfel că Ethan este nevoit să fugă pentru a nu fi capturat şi acuzat de trădare. Întorcându-se într-o ascunzătoare din Praga, Hunt realizează că „Misiunea 314” se referă la un verset din Biblie din care cârtiţa şi-a luat numele de cod. Claire, soţia lui Phelps, soseşte la ascunzătoarea din Praga explicând că a scăpat de atentat după ce Phelps a abandonat misiunea.

  Hunt aranjează o întâlnire cu Max, un traficant de arme, şi o avertizează că lista pe care o posedă are un dispozitiv de urmărire. El promite că va oferi lista reală dacă va primi suma de zece milioane de dolari şi identitatea cârtiţei. Hunt, Max şi agenţii săi fug de la locul întâlnirii atunci când CIA îşi face apariţia. Hunt recrutează doi agenţi IMF căzuţi în dizgraţie: expertul în calculatoare Luther Stickell şi pilotul Franz Krieger. Ei se infiltrează în sediul CIA din Langley, fură lista reală şi fug în Londra.

  Urmăreşte online filmul Mission: Impossible 1996 (Misiune: Imposibilă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Mission: Impossible 1996 filme online HD subtitrat în Română”

  1. covaci says:

   Foarte bun film.Nota + 10

  Spune-ne parerea ta despre acest film