Mississippi Grind 2015, filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Mississippi Grind 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Mississippi Grind 2015, film online HD, subtitrat în Română

Evenimentele filmului pornesc în Dubuque, Iowa, în mijlocul unui joc de cărţi unde un bărbat tăcut şi aparent recesiv, Gerry (Ben Mendelsohn), îl întâlneşte pentru prima oară pe nou-sositul în oraş, Curtis (Ryan Reynolds). El tot insistă să-i facă lui Gerry cinste cu un pahar de whiskey şi e foarte enervat atunci când Gerry refuză (din mândrie, el insistă să schimbe brandul de băutură cu ceva mai ieftin). Soarta pare să vrea ca aceşti doi bărbaţi să devină prieteni şi, în cele din urmă, asta se întâmplă.

Relaţia lor se dovedeşte imediat a fi total diferită faţă de ceea ce ne-am aştepta. Curtis este un om care îşi trăieşte viaţa la maximum, îi place să consume alcool, să practice jocuri de noroc sau să treacă prin patul mai multor femei, însă ştie şi când să se oprească, îşi cunoaşte limitele. El nu este chiar tot ceea ce pretinde a fi în faţa celorlalţi şi pare să se cunoască mult mai bine decât se cunoaşte Gerry, iar în timp grija faţă de el pare să fie una sinceră, fără a avea un plan sinistru în spate.

El şi-a făcut un prieten nou şi îşi doreşte ca acesta să fie fericit, nimic mai mult. Gerry, însă, îl place la rândul său pe Curtis, doar că el este o persoană distructivă. La început Gerry pare să fie nefericit şi amabil, însă în realitate este total diferit, fiind capabil să manipuleze, dar nereuşind să-şi controleze propriile impusluri. Gerry datorează mulţi bani unui cămătar local, iar Curtis îi oferă acestuia suma necesară înscrierii într-un turneu turneu de Poker ce se desfăşoară în Mississippi.

Urmăreşte online filmul Mississippi Grind 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Mississippi Grind 2015, filme online HD, subtitrat în Română”

 1. dodo says:

  Mi-a placut!

 2. ionut says:

  ador aceste filme 10+

 3. rafael says:

  Super!!!

 4. andipanda says:

  Dragut.

 5. di says:

  daaa, film extraordinar ..ultimele 10 min ..am pierdut timpul..

Spune-ne parerea ta despre acest film