• Filme Online
 • Mom and Dad – Mama şi Tata, filme online subtitrat în Română


  Mom and Dad – Mama şi Tata, filme online subtitrat în Română

  Mom and Dad – Mama şi Tata 2017, film online HD subtitrat în Română

  Filmul începe cu o mamă care pune muzică liniştitoare pentru copilul ei, iar apoi opreşte maşina pe calea ferată şi îşi lasă acolo copilul să moară. Familia Ryan este formată din patru membri, însă au o relaţie rece. Brent, tatăl, nu este de acord cu noul iubit al fiicei sale Carly; aceasta din urmă este supărată pe el, dar şi pe mama ei, Kendall, ce care cam aeriană. De asemenea, Carly se ceartă şi cu fratele ei mult mai mic, Josh, care o enervează mereu.

  Carly este obligată să-şi anuleze planurile pe care le făcuse cu iubitul ei Damon. Pe când Carly este la şcoală, o transmisiune inexplicabilă începe să se producă prin intermediului TV-ului şi radioului. Rezultatul se vede atunci când mai mulţi părinţi încearcă (unii şi reuşesc) să îşi omoare proprii copii prin orice mijloace cu putinţă. Carly scapă de la şcoală cu prietena ei Riley şi se ascunde acasă la aceasta, însă Riley este atacată de mama ei şi este ucisă prin strangulare.

  După aceea, Carly se întoarce la ea acasă speriată la culme şi acolo îl găseşte pe Damon care şi-a ucis propriul tată în legitimă apărare. Damon îi spune faptul că părinţii vor să-şi omoare doar proprii copii aşa că cei doi încearcă să-l ducă pe Josh undeva în siguranţă. Kendall se duce la spital pentru a fi alături de sora ei Jenna care urmează să nască, dar transmisiunea se realizează fix după naştere, iar Jenna încearcă să-şi omoare copilul. Kendall vede ştiri la TV despre isteria în masă şi că transmisiunea respectivă le dă un instinct natural părinţilor de a-şi ucide copiii.

  Urmăreşte online filmul Mom and Dad – Mama şi Tata 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  4 responses to “Mom and Dad – Mama şi Tata, filme online subtitrat în Română”

  1. Viorica says:

   Nu funcționează nici un server!

  2. dana says:

   un scenariu nou , si un film acceptabil

  3. elena says:

   Am ras mult la film,multumesc admin!

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1