Money Train – Trenul cu bani, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Money Train – Trenul cu bani, filme online subtitrat în Română

Money Train – Trenul cu bani 1995, film online HD, subtitrat în Română

Doi fraţi adoptivi pe nume John (Wesley Snipes) şi Charlie (Woody Harrelson) lucrează ca poliţişti ce patrulează metrourile din New York. Când se petrece un jaf, cei doi îl urmăresc pe individ într-un tunel de metrou şi toate trenurile de pe acel traseu sunt oprite. Însă căpitanul lor Donald Patterson permite ca trenul cu bani să îşi continue drumul. John şi Charlie evită să fie loviţi de tren, dar când poliţiştii dintr-o altă staţie văd că hoţul se îndreaptă spre trenul cu bani ei îl împuşcă mortal.

Mai târziu, Charlie îi cere împrumut lui John pentru a cumpăra un cadou de Crăciun, dar în schimb foloseşte banii pentru a-şi plăti nişte datorii făcute la jocurile de noroc la un proprietar de club pe nume Mr. Brown. Acesta inteţionează să-l omoare pe Charlie, dar John îi sare în ajutor şi îi spune că îi va plăti el datoriile fratelui său. Brown îi spune lui John că datoria este de 15 mii de dolari, astfel că John se oferă să-i aducă banii în câteva zile.

În timpul turii de noapte, cei doi sunt prezentaţi lui Grace Santiago (Jennifer Lopez), un ofiţer proaspăt transferat la unitatea lor. Amândoi se simt atraşi de femeie. La un bar local, Charlie prezintă un plan de-a jefui trenul cu bani pentru a putea să-şi plătească datoriile, dar John, crezând că misiunea lor ar fi una imposibilă, respinge ideea, însă mai târziu în acea noapte ei sunt desemnaţi să patruleze împreună cu Grace chiar acel tren. Pe măsură ce Charlie descoperă o vulnerabilitate, planul lui începe să prindă contur.

Urmăreşte online filmul Money Train – Trenul cu bani 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Money Train – Trenul cu bani, filme online subtitrat în Română”

 1. dan says:

  cam slaba traducerea , e buna ca si traducere dar merge putin mai repede decat trebuie.

 2. buiacka says:

  Film bun ,in comparatie cu mizeriile actuale.

 3. megie says:

  Pacat ca subtitrarea nu e in sincron cu imaginea, ar fi un film bun…

 4. alfi rack says:

  Vai de traducere…
  Dupa 15 min am abandonat vizionarea!

Spune-ne parerea ta despre acest film