Monster in Law, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Monster in Law, filme online subtitrat în Română

Monster-in-Law 2005 (Soacra mea e o scorpie), film online HD, subtitrat în Română

Charlotte „Charlie” Cantilini (Jennifer Lopez) este o tânără din Venice Beach, California, ce lucrează cu jumătate de normă ca instructor de yoga, plimbătoare de căţei şi visează să ajungă creatoare de modă. Într-o zi, ea îl întâlneşte pe chirurgul Kevin Fields (Michael Vartan) care o invită în oraş la o întâlnire romantică şi crede că în sfârşit şi-a găsit bărbatul potrivit. Lucrurile încep să progreseze cu repeziciune între ei, însă răul soseşte atunci când Kevin o prezintă pe Charlie mamei lui, Viola Fields (Jane Fonda). Viola este o fostă prezentatoare de ştiri care a fost înlocuită recent cu altcineva mai tânără, ceea ce i-a provocat o furie profundă.

Întâmpinând-o încă de la început cu dezgust, Viola devine chiar şi mai enervată atunci când băiatul ei hotărăşte s-o ceară de soţie pe Charlie. Temându-se că îşi va pierde fiul în acelaşi mod în care şi-a pierdut şi cariera, Viola îşi face ca scop principal distrugerea relaţiei celor doi tineri amorezi. Având ca ajutor asistenta ei de încredere, Ruby (Wanda Sykes), ea încearcă să facă tot posibilul pentru a o alunga pe Charlie de lângă Kevin. Charlie începe să-şi dea seama de planurile viitoarei sale soacre şi încearcă să riposteze pentru a-şi păstra bărbatul visurilor sale. În acest război intervine şi soacra Violei, bunica lui Kevin, Gertrude Fields (Elaine Stritch), care pare să aibă aceleaşi resentimente faţă de Viola precum are ea faţă de Charlie.

Monster-in-Law este o comedie romantică din anul 2005 regizată de Robert Luketic şi îi are în rolurile centrale pe Jennifer Lopez, Jane Fonda, Micahel Vartan şi Wanda Sykes. Acest film reprezintă o întoarcere spre cinema a lui Jane Fonda, care a lipsit aproximativ 15 ani din activitate, ultimul său film înainte de acesta fiind Stanley & Iris.

Urmăreşte online filmul Monster-in-Law 2005 (Soacra mea e o scorpie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Monster in Law, filme online subtitrat în Română”

 1. jules says:

  o comedie excelenta cu doua actrite in mare verva !

 2. tina says:

  frumos,merita vz!

 3. maria says:

  Foarte frumos! Merita vazut.

 4. Nexus says:

  Nu se vede filmul.Recenziile sunt bune.
  Vreau sa l vad daca se poate

Spune-ne parerea ta despre acest film