• Filme Online
 • Mother – Mamă! (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Mother – Mamă! (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Mother – Mamă! (2017), film online HD subtitrat în Română

  Într-o casă care a fost recent mistuită de flăcări, El, un poet aclamat care în momentul de faţă se confruntă cu o lipsă de inspiraţie severă, plasează un obiect de cristal pe un piedestal. Casa se transformă imediat şi pare a fi nou-renovată. Într-un pat, Mama se trezeşte şi se întreabă unde este El. Ea începe curând să vadă lucruri prin jurul casei care o tulbură profund, cum ar fi vizualizarea unei inimi care bate din pereţi.

  Într-o zi, Bărbatul apare în faţa casei lor şi cere o cameră. El acceptă, iar Mama nu are de ales decât să se supună. În timpul şederii sale, Bărbatul are mai multe crize de tuse, iar Mama observă o anumită rană la acesta. În ziua următoare, soţia Bărnatului, Femeia, vine şi ea să locuiască acolo. Mama devine tot mai frustrată de prezenţa oaspeţilor nedoriţi, însă El o imploră să le permită să rămână, promiţându-i acesteia faptul că oaspeţii sunt nişte fani ai muncii lui şi că oaspetele masculin este pe moarte şi a dorit să-l cunoască pe El.

  Cu toate acestea, în momentul în care Bărbatul şi Femeia sparg accidental obiectul de cristal de la început, Mama hotărăşte să îi dea afară. Cei doi fiii ai cuplului sosesc şi încep să se certe pe testamentul lăsat de tatăl lor. Fiul Cel Mare, care nu va primi nimic, îl răneşte grav pe Fratele Mai Mic şi pare că fuge, în timp ce El, Bărbatul şi Femeia îl iau pe fiul rănit pentru a-l duce la spital. În cele din urmă, tot mai multe persoane încep să apară în viaţa Mamei şi se comportă într-un mod care o înfurie teribil.

  Urmăreşte online filmul Mother – Mamă! (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Mother – Mamă! (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. andipanda says:

   Am mai vazut filme ciudate la viata mea, dar, ca asta mai rar.

  2. rose says:

   ce film ciudat……pierzi doua ore ….lol….

  Spune-ne parerea ta despre acest film