Mowgli: Legend of the Jungle 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Mowgli: Legend of the Jungle 2018, filme online subtitrat în Română

Mowgli: Legend of the Jungle 2018 (Mowgli: Legenda Junglei), film online subtitrat în Română

În junglă, şarpele Kaa priveşte cum Shere Khan, un tigru bengalez, încalcă legea junglei şi omoară o familie de oameni, însă copilul acelei familii reuşeşte să scape cu viaţă. Pantera Bagheera, ajunsă la faţa locului, îl salvează pe puiul de om, Mowgli, şi îl duce pe acesta la o familie de lupi care-l primesc şi îl cresc ca şi cum ar fi membru al familiei lor, condusă de Nisha şi Vihaan. Doar că Tabaqui, hiena învărgată loială lui Shere Khan, îl descoperă pe puiul de om, însă este alungată de către lupi.

Mai apoi, micul Mowgli este adus în faţa consiliului lupilor şi Akela, liderul haitei, pentru a se decide soarta acestuia, iar Bagheera garantează pentru el şi îl cooptează pe ursul Baloo să-i ajute. Shere Khan vine să îl omoare pe Mowgli, dar Akela îl opreşte şi spune că băiatul este acum membru al familiei lupilor şi îl obligă pe tigru să plece, dar acesta jură că se va întoarce şi lucrurile nu vor rămâne aşa.

Timp de mai mulţi ani, Mowgli trăieşte şi creşte în haita lupilor. Într-o zi, el merge să înoate de unul singur şi se întâlneşte cu Shere Khan. Acesta încearcă să îl omoare, dar Mowgli scapă şi este adus acasă de către Bagheera. Cu toate că Bagheera îi mărturiseşte lui Mowgli faptul că el este un om şi că ar fi mai bine pentru el să meargă în satul oamenilor, Mowgli răspunde că îşi doreşte să fie lup. El declară că va pleca din junglă doar dacă va eşua în încercările haitei care ar urma să determine faptul că poate sau nu să devină membru cu drepturi depline al haitei.

Urmăreşte online filmul Mowgli: Legend of the Jungle 2018 (Mowgli: Legenda Junglei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Mowgli: Legend of the Jungle 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. gabriel says:

    super filmul ,de nota 10 ,multumiri admin pt film merita vazut

Spune-ne parerea ta despre acest film