• Filme Online
 • Mulholland Drive 2001, filme online HD, subtitrat în Română


  Mulholland Drive 2001, filme online HD, subtitrat în Română

  Mulholland Drive 2001 (Calea misterelor), film online HD, subtitrat în Română

  O femeie brunetă scapă de propria moarte supravieţuind unui accident de maşină de pe Mulholland Drive. Rănită şi şocată, ea se duce în Los Angeles şi se furişează într-un apartament pe care tocmai l-a părăsit o bătrână roşcată. O actriţă aspirantă pe nume Betty Elms (Naomi Watts) soseşte în acelaşi apartament şi o găseşte pe femeia brunetă confuză, neştiind nici măcar cum o cheamă. Femeia brunetă presupune că numele ei este „Rita”. Pentru a o ajuta să-şi aminească propria identitate, Betty se uită în poşeta femeii şi găseşte o sumă mare de bani şi o cheie albastră neobişnuită.

  Într-un restaurant numit Winkies, un bărbat îi spune companionului său despre un coşmar pe care l-a avut şi în care se afla alături de o figură îngrozitoare la restaurant. Când cercetează un pic, figura le apare în faţă şi bărbatul cu coşmarul leşină de spaimă. Un regizor de la Hollywood pe nume Adam Kesher are filmul deturnat de ceea ce par a fi nişte mafioţi şi insistă să selecteze în distribuţie o actriţă necunoscută pe nume Camilla Rhodes.

  Mai târziu, el descoperă că banca i-a închis linia de credit şi a rămas falit. El acceptă să se întâlnească ulterior cu o figură misterioasă cunoscută drept The Cowboy care îl îndeamnă s-o selecteze pe Camilla pentru binele lui. Încercând să afle mai multe despre accidentul Ritei, Betty şi Rita se duc la Winkies unde sunt servite de o chelneriţă pe nume Diane ceea ce o face pe Rita să-şi amintească o persoană cu acelaşi nume.

  Urmărește online filmul Mulholland Drive 2001 (Calea misterelor), cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  11 responses to “Mulholland Drive 2001, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. erika says:

   voi care l ati vazut…ati inteles ceva?????ca eu nu prea

   • Lia says:

    Absolut nimic! :)))))))))))))))) Un film mai ciudat n-am vazut in viata mea!

   • EGBT says:

    Blonda isi rateaza cariera, pierede iubirea vietii tipa cu par negru, ajunge deprimata si dependenta de droguri, isi ia viata cu pistolul. Filmul incepe cu fantezia ei, incarcata de remuscari ca plateste un asasinat din razbunare in localul Winkies, plus un vis “frumos” in care ea straluceste ca actrita. Subconstientul ei se foloseste de locuri, persoane dar le da un alt “rost”. se poate ca ea sa fie chelnerita in “viata reala”, accidentul de masina are loc unde ea si camilla se duceau la petrecea regizorului, unde camilla si regizorul isi declara logodna, ce o distruge. mafiotii sunt incercarea subconstienutlui dianei selwyn sa “explice” ratarea rolurilor, restul artificiilor tipice lynch; batraneii amabili in fata, isi rad de tine in spate, vagabondul simbol al ratarii supreme si al urateniei, albastrul e asociat mortii in subconstienutl dianei, bocitoarea are parul albastru, cutia, cheia care “dovedeste” reusita asasinatului, cowboiul artificiu lynchian “faci bine ma mai vezi doar o data, faci rau ma mai vezi de 2 ori”, nu se adreseaza lui adam, ci dianei. daca le numeri datile ii apare de 2 ori dianei. e un film foarte bun, nu e deloc asa simplu cum l-am facut eu sau altii sa para, poti zice ca e despre hollywood(vezi sunset boulevard anii 50,referinta), despre bine rau si despre real-ireal(totul e iluzie,scena).sau ca e despre lynch insusi. bun film nu va rezumati la al vedea doar 1 data si la pareri de rau cititi si despre el ca sa va rascumparati timpul vazut.

    • EGBT says:

     + o observatie, zic “reusita” asasinatului pt ca e nu e sigur, hitmanul e prezentat omorand oameni dar nu pe cine “trebuie”.
     nu e sigur ca diana chiar se impusca. vezi cowboy-ul zice “e timpul sa te trezesti”. daca e moarta, ea nu mai vede cowboy-ul si ar insemna ca nu a facut nimic rau(adica il vede de 2x)
     e posibil pana si suicidul sa fie ireal.

  2. Ramona says:

   Un film tipic D.Lynch…

  3. deny says:

   cea mai mare prostie posibila!!!! pierdere de vreme…regret ca am pierdut vremea…nu merita!!!

  4. dana says:

   ce rahat de film!! pierdere de timp

  5. Victor says:

   Un film superb. Cei care au “pierdut vremea” cu el sunt frustrati de intelectul lor redus. Filmele lui Lynch nu sunt pentru oricine.

  6. un rahat de film,pierdere de timp cu el!

  7. gusty says:

   PREA SMECHER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Criss says:

   Superb, Pt cine înțelege, mare film !!!?greu de înțeles, calea misterelor , intortocheata rau !!!

  Spune-ne parerea ta despre acest film