Murmur of the Heart – Suflu la inimă 1971 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Murmur of the Heart – Suflu la inimă 1971 filme online subtitrat în Română

Murmur of the Heart – Suflu la inimă (Le souffle au cœur) 1971 film online subtitrat în Română

Laurent Chevalier este un băiat în vârstă de aproape 15 ani care locuieşte în oraşul Dijon în anul 1954 şi iubeşte muzica jazz, el fiind un foarte bun elev care primeşte mereu note bune la şcoală. Laurent este total împotriva Primului Război Indochinez. El are un tată deloc iubitor pe nume Charles şi o mamă italiană, Clara, la fel de rece faţă de el din punct de vedere afectiv. De asemenea, Laurent are şi doi fraţi mai mari, Thomas şi Marc.

Aceştia din urmă sunt nişte puşti teribili ce sunt cunoscuţi pentru multiplele farse pe care le fac, în timp ce Laurent este total diferit dintoate punctele de vedere, fiind mai atras de subiecte şi activităţi tabu. Într-o zi, Laurent o vede pe Clara întâlnindu-se cu un amant de-al ei şi, foarte supărat de adulterul mamei sale, merge în grabă să-i spună lui Charles, dar acesta, fiind ocupat munca sa, îl alungă nervos pe Laurent de la locul său de muncă.

Într-o noapte, Thomas şi Marc îl duc pe Laurent la un bordel unde acesta din urmă îşi pierde fecioria cu o prostituată, Freda, iar apoi sunt întrerupţi de fraţii ameţiţi de alcool. Supărat, Laurent pleacă într-o excursie de unde se alege cu o boală infecţioasă numită Scarlatină şi rămâne cu un murmur cardiac. Laurent zace la pat o perioadă, timp în care este îngrijit de Clara şi de menajera lor, Augusta. Profesorul lui Laurent de la şcoala Catolică sugerează că boala lui Laurent l-a maturizat pe acesta şi o îndeamnă pe Clara să îl trateze mai mult ca pe un adult.

Urmăreşte online filmul Murmur of the Heart – Suflu la inimă (Le souffle au cœur) 1971, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film