My Joy – Schaste moe 2010, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
My Joy – Schaste moe 2010, filme online subtitrat în Română

My Joy – Schaste moe 2010 (Fericirea mea), film online HD subtitrat în Română

Tânărul şofer Georgy se duce cu maşina sa într-o călătorie în alt oraş având-o plină cu făină. El este oprit de doi poliţişti corupţi şi nepoliticoşi pentru un control de rutină. În timp ce flirtează cu femeia pe care o opriseră anterior, Georgy reuşeşte să îşi ia actele şi să îşi vadă de drum neobservat. Apoi, el preia un autostopist, un bătrân care îi povesteşte o întâmplare tulburătoare; la scurt timp după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, când se întoarce acasă de pe front, un ofiţer militar corupt l-a jefuit şi ameninţat cu puşcăria dacă nu se supune.

El l-a împuşcat mai apoi pe acest ofiţer pentru a se răzbuna. Mai târziu, când Georgy îşi parcheaza maşina şi pleacă pentru puţin timp, când se întoarce observă că bătrânul a dispărut. Ulterior, Georgy se rătăceşte în noapte şi hotărăşte să se oprească până în zori când va vedea mai bine unde se află. Trei localnici se apropie şi încearcă să fure din camion, însă Georgy îi observă şi aceştia încearcă să-i deturneze atenţia cu diverse poveşti dramatice.

Evenimentele merg apoi în acea perioadă de război. La începutul războiului, doi soldaţi sovietici dintr-o unitate învinsă se străduiesc să ajungă într-o zonă sigură trecând printr-un teritoriu ocupat de germani. Ei intră într-o casă izolată unde găsesc un bărbat văduv care îşi îngrijeşte. Aceasta este bun cu el şi le oferă acestora mâncare şi adăpostul de care au atâta nevoie. Cu toate acestea, soldaţii consideră acest pacifism al lui şi indiferenţa faţă de invazia germană ca fiind un act de trădare aşa că îl ucid şi îşi văd de drum, lăsând copilul de unul singur.

Urmărește online filmul My Joy – Schaste moe 2010 (Fericirea mea), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film