• Filme Online
 • My Name Is Nobody 1973, filme online subtitrat în Română


  My Name Is Nobody 1973, filme online subtitrat în Română

  Il mio nome è Nessuno – My Name Is Nobody 1973, film online HD subtitrat în Română.

  Jack Beauregard (Henry Fonda) este un pistolar trecut de anii tinereţii care doreşte să se retragă paşnic în Europa. La început, trei pistolari încearcă să-l atace prin surprindere la o frizerie, însă el îi elimină rapid, iar băiatul frizerului îşi întreabă tatăl dacă există în lume cineva mai rapid decât Jack, iar tatăl său îi spune că nu există pistolar mai rapid. Beauregard îşi continuă drumul şi ajunge la o veche mină de aur unde găseşte o cunoştinţă de-a lui ce a fost împuşcată de o gaşcă.

  La un popas, unui vagabond (Terence Hill) i se cere din partea a trei bărbaţi să ducă un pachet cuiva care se dovedeşte a fi Beauregard. Vagabondul îl impresionează pe Beauregard cu cunoştinţele sale despre recordul pe care-l are Beauregard şi apoi aruncă pachetul afară. În interiorul pachetului se afla o bombă care ar fi trebuit să-l ucidă pe Beauregard, însă explodează în afara popasului. Vagabondul se prezintă ca fiind „Nimeni”.

  Acesta îl idolatrizează pe Beauregard şi îşi doreşte ca acesta să-şi sporească faima prin înfruntarea celor 150 de membri din Wild Bunch. Proprietarul minei de aur, Sullivan, crede că Beauregard vrea să îl omoare şi, astfel, încearcă să-l elimine el primul. The Wild Bunch, totuşi, doreşte ca Sullivan să se concentreze pe menţinerea reputaţiei curată. În satul Nevada, Beauregard este aşteptat de „Nimeni” care îi spune că Nevada este mort. Se pare că acesta era fratele lui Beauregard, iar „Nimeni” insistă ca Beauregard să îi înfrunte pe cei din Wild Bunch.

  Urmăreşte online filmul Il mio nome è Nessuno – My Name Is Nobody 1973, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “My Name Is Nobody 1973, filme online subtitrat în Română”

  1. John Wayne says:

   Daca n-ar fi fost fazele alea de copiii de gradinita pe repede inainte cu clovnul de terence hill filmul ar fi fost interesant dar asa e ceva chicios si de prost gust…pe langa fazele corect politic cu negrii care incasau prajiturile si placintele si s-a trezit justitiarul pe cal alb ca trebuie sa faca el dreptate

  Spune-ne parerea ta despre acest film