My Old Lady 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

aaa
aaa
My Old Lady 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

My Old Lady 2014, film online HD, subtitrat în Română

My Old Lady este o co-producţie americană-franceză-britanică de comedie şi dramă regizată de Israel Horovitz după un scenariu pe care l-a scris tot el. Distribuţia acestui film este asiguraţă, printre alţii, de Maggie Smith, Kevin Kline, Kristin Scott Thomas şi Dominique Pinon, iar premiera a avut loc în cadrul unor Prezentări Speciale cu ocazia Festivalului Internaţional de Film de la Toronto, ediţia 2014, şi a fost primit cu recenzii mixte spre bune din partea criticilor de specialitate, aprecierile fiind primite în special de actori.

Mathias (Kevin Kline este un New Yorkez trecut de prima tinereţe care nu a realizat foarte multe lucruri în viaţă şi se duce la Paris pentru a prelua un apartament foarte valoros pe care l-a moştenit din partea tatălui său cu care nu a avut o relaţie tocmai cordială. Intenţia lui este să vândă acel apartament şi să folosească banii în alte scopuri, însă odată ajuns în Franţa el descoperă că apartamentul vine „la pachet” cu o locatară bătrână şi fiica acesteia – Mathilde şi Chloé (interpretate de Maggie Smith şi Kristin Scott Thomas).

Mathias descoperă curând că apartamentul său este unul „viager” – un sistem francez străvechi de cumpărare şi vânzare a clădirilor – şi nu va putea să intre în posesia lui decât după ce Mathilde va muri. Mai mult decât atât, el este obligat prin contract să-i ofere bătrânei un fel de pensie în valoare de 2400 de euro lunar. Toate aceste lucruri sunt nişte surprize uriaşe pentru el, deoarece tatăl lui nu i-a menţionat niciodată despre aşa ceva şi din cauza proastei comunicări cu avocatul francez.

Urmăreşte online filmul My Old Lady 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “My Old Lady 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. nely says:

  merita vazut !

 2. Denisa says:

  Absolutely LOVELY. Incitant, provocator pentru spirit, sofisticat, un film excelent, exact cum promitea touch-ul franco-englezesc cu o picatura de ironie americana, cat sa ne tina cu picioarele pe pamant. Recomand! 🙂
  Ideal de savurat langa o cafea aromata si o ciocolata buna…

 3. CinefilulDeServiciu says:

  Dragut, bine de vizionat inainte de a-ti programa plecarea in concediu; te poate determina sa-ti alegi drept destinatie – Parisul.

Spune-ne parerea ta despre acest film